Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

film bestanden selecteren en verslepen met win2K

Anoniem
Quercus
2 antwoorden
 • hallo allemaal,

  Ik ben nogal veel met filmateriaal ( avi, mpg ) bezig, en versleep deze vaak naar andere mappen.

  als ik in win 2k een filmbestand selecteer, gaat windows deze eerst inladen, en en voorbeeld afspelen. Dit duurt echter nogal lang, en is voor my totaal overbodig.

  als ik in het beeldmenu de optie deze map aanpassen selecteer, en er voor kies het sjabloon te bewerken, En onder het kopje :
  #Preview {}

  de regel :
  .Movie {width: 176px; height: 136px}

  te verwijderen kan ik het bestand wel direct verslepen zonder te hoeven wachten. Maar ik neem aan dat het ook makkelijker moet kunnen dan alle mappen te bewerken. En ook graag zonder de extra ( verborgen ) map en bestanden die dan worden aangemaakt.

  I weet dat klassieke weergave dit probleem niet heeft, maar de rest van de info vindt ik wel handig, ook voor andere typen bestanden.


  al iemand de oplossing weet, hoor ik het graag.
 • [quote:cdb7086145="Quercus"]als ik in win 2k een filmbestand selecteer, gaat windows deze eerst inladen, en en voorbeeld afspelen. Dit duurt echter nogal lang, en is voor my totaal overbodig.[/quote:cdb7086145]

  idd, zwaar irritant.

  [quote:cdb7086145="Quercus"]Maar ik neem aan dat het ook makkelijker moet kunnen dan alle mappen te bewerken. En ook graag zonder de extra ( verborgen ) map en bestanden die dan worden aangemaakt.

  I weet dat klassieke weergave dit probleem niet heeft, maar de rest van de info vindt ik wel handig, ook voor andere typen bestanden.[/quote:cdb7086145]

  Open het bestand \WinNT\Web\folder.htt in Notepad
  Op regel 63 staat het volgende stukje:
  [code:1:cdb7086145]
  <span id=MediaPlayerSpan>
  </span>
  [/code:1:cdb7086145]
  maak daar van:
  [code:1:cdb7086145]
  <!–
  <span id=MediaPlayerSpan>
  </span>
  –>
  [/code:1:cdb7086145]

  Voor de Win9x users:
  In folder.htt zoeken naar wantMedia en deze op false zetten, dus:[code:1:cdb7086145]wantMedia = false
  [/code:1:cdb7086145]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.