Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Etiketten aanmaken in Word 2002

Anoniem
Hans.Vosman
7 antwoorden
 • Ik heb geprobeerd om etiketten aan te maken voor een groepslijst. Ik heb dat gedaan via "Extra\Brieven en verzendlijsten\Wizard afdruk samenvoegen. Alles gaat goed tot aan het moment dat ik de adressen wil invoeren van een bestaand word document. Ik krijg dan op de labels op het scherm de volgende tekst «Volgende record»? Daarna bij het voorbeeld heb ik alleen maar lege etiketten?
  Ik weet niet wat ik hierbij fout doe? :cry:
 • Niemand ervaring met etiketten afdrukken in Word? :-?
 • Nee, blijkbaar niet. De foutmelding 'volgend record' duidt er volgens mij op dat Word uitgaat van Access en ik weet dat je vanuit een Access database wel etiketten kan printen.
  Een kennis van mij heeft ooit eens 100 enveloppen en brieven geprint met behulp van 100 adressen in Exel (maar wel via Word), dus ik denk dat dat ook wel gaat met etiketten.
  Hij noemde dit een 'Mail merge'
  Ik weet verder niet hoe dit werkt, dat zou ik hem dan eens moeten vragen.
 • Heb dit vorige week ook voor 't eerst gedaan(ben er btw met de help uitgekomen): afdruk samenvoegen gaat er van uit dat je ergens verwijst naar een [b:36a0f26824]bestaand[/b:36a0f26824] bestand met adressen. Heb toen een (excel)bestand gemaakt met naam/adres/postcode/woonplaats; in het venster afdruk samenvoegen zit een mogelijk om naar een bestand te verwijzen; zodra je dat hebt gedaan vist word er zelf de gegevens uit.
 • He He, het is na veel stoeien toch eindelijk gelukt. Ik moest toch nog ergens wat veldnamen opgeven om tot een goed einde te komen.
  In ieder geval bedankt. :lol:
 • Goedenavond,
  Ik heb al meerdere pogingen gedaan om etiketten te maken in Word 2002. (met Wordt 2000 een fluitje van een cent..)
  Na eindeloos proberen is het me wel gelukt, maar de postcode staat verkeerdom, nl AMSTERDAM, 3702 AX en er staat een komma, die ik niet kan verwijderen.
  De adressen staan in Excel en pc en woonplaats in aparte kolommen.
  Wie weet hoe ik de postcode zonder die komma in de juiste volgorde krijg?
 • Raar zootje :o

  Noodoplossing: ook een xls-lijstje gemaakt met NAAM | ADRES | POSTCODE | WOONPLAATS en die in het adresblok respektievelijk ingesteld als Achternaam, Bedrijf, Adres 1 en Plaats.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.