Vraag & Antwoord

OS Windows

Map Favorieten

6 antwoorden
  • Hoe kan ik een backup maken van de map favorieten in Windows 98 SE. Als ik een kopie probeer te maken van deze map krijg ik de melding: bestandssysteemfot (1026). Jan Sch.
  • Hoe probeer je te kopieren dan? Als je die map met recht klikt en kiest voor kopieren en je plakt hem dan in een andere map of op een andere partitie, dan zou dit geen problemen mogen opleveren. Mocht het helemaal niet lukken, dan is misschien kopieren onder DOS een optie.
  • Als je IE gebruikt:: In IE->Bestand->importeren en exporteren->SFYS :P Martijn
  • [quote:be58c907e6="J.M. Schonkeren"]Hoe kan ik een backup maken van de map favorieten in Windows 98 SE. Als ik een kopie probeer te maken van deze map krijg ik de melding: bestandssysteemfot (1026). Jan Sch.[/quote:be58c907e6] JP-Sjonnie Kopieren en plakken levert mij bovenstaande bestandssysteemfout inderdaad op. J.Sch.
  • [quote:3b3438c199="JP-Sjonnie"]Hoe probeer je te kopieren dan? Als je die map met recht klikt en kiest voor kopieren en je plakt hem dan in een andere map of op een andere partitie, dan zou dit geen problemen mogen opleveren. Mocht het helemaal niet lukken, dan is misschien kopieren onder DOS een optie.[/quote:3b3438c199] Inderdaad. Kopieren en plakken levert mij de bestandssysteemfout (1026) op. J. Sch.
  • Probeer het dan eens onder DOS. Dan kan bijna niet mislukken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.