Vraag & Antwoord

OS Windows

[Win XP] Zero-Length Files

4 antwoorden
  • Kan ik zonder pardon alle files deleten die 0 Kb groot zijn? Ik heb 115 van dat soort bestanden. (Waaronder een aantal "enge" zoals autoexec.bat, config.sys, io.sys, msdos.sys etc, etc) Thanx, P de BB
  • Jij had toch Xp? Als goed is geeft Xp vanzelf een waarschuwing als je het betreffende bestand niet mag verwijderen. Misschien hier iemand die dit even kan bevestigen?
  • [quote:b3222afdc9="Paulus de Boskabouter"]Kan ik zonder pardon alle files deleten die 0 Kb groot zijn?[/quote:b3222afdc9]Nee[quote:b3222afdc9="Paulus de Boskabouter"]Ik heb 115 van dat soort bestanden. (Waaronder een aantal "enge" zoals autoexec.bat, config.sys, io.sys, msdos.sys etc, etc)[/quote:b3222afdc9] LOL. :o Die horen bij Windows (alhoewel ze niet direct gebruikt worden). Laten staan dus. En de rest van de bestanden?
  • OK, (ik begrijp dat ze bij windows horen, maar ja, als ze 0 kb zijn, dacht ik dat ze weinig nut hadden (misschien simpel gedacht)) Rest van de bestanden is aantal log files, tmp-files, maar ook ini-files en inf-files.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.