Vraag & Antwoord

OS Windows

Internetverbinding met Windows XP

Anoniem
frankst
2 antwoorden
 • :roll: Beste Computerfreaks,

  Sinds enige tijd heb ik een telefoon aangesloten op mijn computer. Door middel van een InternetPhone Wizzard kan ik dan met een gewoon telefoontoestel bellen en gebeld worden met een gewoon vast telefoonnummer via het Internet. De kabel in dit geval dus. Een en ander werkt perfect, is veel goedkoper dan een aansluiting bij KPN telecom, maar het zou nog beter kunnen wanneer een een permanente Internetverbinding zou hebben.

  Ons besturingsprogramma is Windows XP Professional en er zijn meerdere gebruikers op een stand alone systeem. Voor elke gebruiker heb ik een wachtwoord aangemaakt. En dan komt het probleem, want zodra ik mij afmeld als gebruiker, wordt ook automatisch de internetverbinding verbroken. Pas wanneer iemand van de gebruikers zich weer aanmeld kun je weer vebinding maken.

  Vraag is of het mogelijk is dit op een of andere manier zo te wijzigen dat zodra de computer wordt opgestart, er meteen een verbinding met het Internet via de kabel wordt gemaakt, nog voordat iemand zich heeft aangemeld als gebruiker????????????

  Ik heb alls over verbindingen nagelezen in de helpfuncties van Windows XP, maar kom er niet uit.

  Meine Hoekstra
  Dwingeloo
 • Om te beginnen weet ik niet hoe.(moet wel kunnen)
  Maar raar, want hierzo [XP-H met Mxstream inbelverb.] kan ik gewoon afmelden en weer aanmelden onder een ander account zonder dat de verbinding wordt verbroken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.