Vraag & Antwoord

OS Windows

[XP] systeemherstel: grootte bestanden kan fel wisselen... ?

4 antwoorden
  • Het valt me geregeld op dat bij het zelf aanmaken van een systeemherstelpunt, dit punt veel kleiner is dan sommige herstelpunten die het systeem zèlf aanmaakt. (vb: van het systeem: 320 MB, een zelf aangemaakt herstelpunt: 29 MB). Vanwaar dit verschil?
  • Denk dat jouw eigen systeemherstel punt als aanvulling wordt gebruikt op het systeemherstelpunt dat door de computer zelf is gemaakt. Hetzelfde als bij backupen eerst maak je een gehele backup en daarna backup je alleen de wijzigingen. :evil: MajinBuu :evil:
  • [quote:a1474a95a8="MajinBuu"]Denk dat jouw eigen systeemherstel punt als aanvulling wordt gebruikt op het systeemherstelpunt dat door de computer zelf is gemaakt. Hetzelfde als bij backupen eerst maak je een gehele backup en daarna backup je alleen de wijzigingen. :evil: MajinBuu :evil:[/quote:a1474a95a8] Wil dit dan zeggen dat een 'eigen' herstelpunt zich zal baseren op een door-het-syteem-gemaakt herstelpunt? Het zit namelijk zò dat ik (met Spacemonger) wel eens oude herstelpunten durf verwijderen. Kan het dan zijn dat ik een eigen herstelpunt niet kan terugzetten omdat ik een systeemherstelpunt verwijderde? :D :D :D
  • Kijk eens op deze site [url]http://www.xs4all.nl/~ronh/me2.htm[/url] ik denk dat ze hier meer uit leggen over systeemherstel dan ik ooit kan. veel plezier :D :evil: MajinBuu :evil:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.