Vraag & Antwoord

OS Windows

win2K opstarten ontzettend traag + balken in beeld

3 antwoorden
  • Ik heb net win2K geinstalleerd op mijn P3 500MHz. Ik heb er nu al spijt van. Het draait verschrikkelijk langzaam, vooral het opstarten en mijn beeld wordt niet volledig gevuld. Ik heb hiervoor de juiste en nieuwste drivers er op gezet. Iemand enig idee waar dat aan kan liggen, dat het beeld niet volledig gevuld is, rondom een zwarte balk. Is het normaal dat win2K stukken langzamer opstart dan winXp?
  • [quote:dd56fbf1d2="jeroentje1983"]Ik heb net win2K geinstalleerd op mijn P3 500MHz. Ik heb er nu al spijt van. Het draait verschrikkelijk langzaam, vooral het opstarten en mijn beeld wordt niet volledig gevuld. Ik heb hiervoor de juiste en nieuwste drivers er op gezet. Iemand enig idee waar dat aan kan liggen, dat het beeld niet volledig gevuld is, rondom een zwarte balk. Is het normaal dat win2K stukken langzamer opstart dan winXp?[/quote:dd56fbf1d2] is niet echt normaal.. ik draai ook 2000 en kan er alleen maar positief over wezen. idd het opstarten loopt wel errug slow, heb ik ook op mijn duron 800 mhz, maar daar is nog mee te leven.. er is niet echt een minimum voor 2000, maar een 500 moet er niet echt troubles mee hebben Vat dit niet verkeerd op hoor; maar heb je niet toevallig aan de knopjes van je monitor zitten draaien/drukken :oops: ik weet niet of bij de windows 2000 update ook een videoupdate bij zit, is volgens mij grotendeels security update, maar valt te proberen is het echt storend btw; die balken. want ik zou het echt houden, XP is 10x kloteriger als 2000 pro. maar das mijn mening.
  • Monitorinstellingen zijn gewoon hetzelfde als altijd. Heb namelijk een multiboot met win98 en win95 en daar heb ik geen zwarte randen. Heb nu XP er maar weer op gezet i.p.v. 2000. Wekt hier veel beter. Eens kijken of ik aan een andere versie van 2000 kan komen dan deze illegale download.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.