Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

msqsrv32 reageert niet.

Metallica
10 antwoorden
 • Ik gebruik w98se en krijg te pas en te onpas de melding msqsrv32 reageert niet, alleen door taak beëindigen te kiezen kan ik weer verder.
  Vaak echter loopt de PC vast en moet ik resetten.
  Op zich een irritant probleem, heeft iemand suggesties?

  Gijs.
 • Twee tegenvragen:
  1. is het geen msgsrv32?
  2. Heb je een HP printer?

  Is het antwoord op beide ja:
  Misschien dat dit wil helpen.
  1. Verwijder eerst je printer.
  2. installeer je printer nu met de "driver" van Windows (wizzard printer toevoegen).
  3. Installeer nu nogmaals je printer, maar nu via de cd-rom van HP. Nu heb je twéé printers staan.
  4. Verwijder nu de printer met Windows-driver zodat je alleen de printer met HP driver hebt.


  Als het goed is moet ie nu doen.

  Grtz,
 • Bij mij veroorzaakte dat bestand iedere keer problemen met MSN Messenger onder Windows ME, maar heb nu alweer geruime tijd Windows XP Prof. Dus ben er gelukkig van af!
 • Heb je mischien Quicktime v. 3.x geinstalleerd (wil nog wel eens met een (oud) spelletje meekomen). Deinstalleren en evt. quicktime 4 of 5 installeren http://www.apple.com/quicktime/download/
 • [quote:5829a4e688="Metallica"]Twee tegenvragen:
  1. is het geen msgsrv32?
  2. Heb je een HP printer?
  [/quote:5829a4e688] Ik heb misschien een vergelijkbaar probleem. DaviCash wordt bij mij onhandelbaar. Momenteel heb ik de HP720C printerdriver, die er nog maar pas op zat, weer verwijdert. Als je gelijk hebt, dan moet mijn PC weer een stuk handelbaarder worden. Alleen snap ik er verder nog niks van.
 • Er zijn diverse MS atrikelen omtrent de MSGSRV32 foutmeldingen die vrijwel allemaal driver gerelateerd zijn (CM8330, SB16 etc.). Check dit even: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q315854
 • Tja, de link verwijst naar expliciete foutmeldingen. Het probleem is dat de PC ongelooflijk sloom wordt of niet reageert of plotseling lijkt te hangen. Dan blijkt dat msgsrv32 niet te reageren. Meestal komt de PC weer op gang als dat process wordt uitgeschakeld. Alleen wordt de titelbalk daarna niet meer leeggehaald. Dat het een driver probleem is, dat zou best kunnen. De laatste driver die ik heb geïnstalleerd is die van HP720C printer, dus die is dan ook verdacht.
 • Wanneer is de windows als laatste geinstalleerd.


  Zou windows er maar eens weer opzetten, full install, dus met een format c:
 • Minder dan een maand, de IBM schijf is nieuw (garantie). Dus volledig op nieuw geïnstalleerd. Overigens lijkt het probleem niet aan de HP720 driver te liggen. Tenzij die natuurlijk niet volledig is gedeïnstalleerd. De problemen doen zich nog steeds voor, ook zonder de printer driver.
 • Beste callista,
  Inderdaad was het probleem msgsrv 32 en heb ik een H.P. printer.
  Heb jou suggestie opgevolgd en het probleem heeft zich al enkele
  dagen niet meer voorgedaan.
  Bij deze bedankt.
  Groetjes Gijs.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.