Vraag & Antwoord

OS Windows

Veilige modus in xp?

3 antwoorden
  • Hallo, ik zit met een probleempje. Ik installeerde een verkeerde joystick en blijkbaar geeft dat conflicten. Wanneer ik mijn joystick wil uninstalleren, en ik dus naar het configuratiescherm ga en vervolgens op game controllers klik loopt mijn computer onheroepelijk vast. :cry: Ik kan m.a.w. mijn venster van gamecontrollers niet geopend krijgen. Mijn OS is windows xp en ik vraag mij af of er geen andere manier is om deze joystick te uninstalleren, een soort van veilige modus die ik in deze versie van windows soms met pijn in het hart mis. Of bestaat er toch zo een functie? Bedankt Tom
  • Je kan in windows xp een system restore uitvoeren op je computer. Ik geloof onder programs -> accessoires. Nu zal het systeem naar zijn laatst goede configuratie terugkeren. Alles wat je naar dit punt op je computer hebt geinstalleerd is dan niet meer geinstalleerd.
  • Er zit toch nog gewoon een Veilige Modus in Windows XP! , tenminste hier wel, dus lijkt het me logisch dat jij ook een veilige modus hebt!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.