Vraag & Antwoord

OS Windows

Beeld van MediaPlayer hapert

5 antwoorden
  • Mijn mediaplayer werkt sinds kort niet meer goed. Het is heel vereemd; als ik een CD afdraai en er een grafische equalizer in beeld is hapert het beeld heel licht, het beeld blijft een halve seconde vast staan. Bij het afspelen van een DVD is het helemaal irritatant; het geluid loopt gewoon goed, maar het beeld kan het geluid niet bijhouden, loopt een halve seconde vast en schiet dan door naar waar het synchroon loopt met het geluid om dan weer vast te lopen. Ik heb een laptop met genoeg vrij geheugen, een Intel pentium 3 1.1ghz processor, 256/256cache dus dat mag geen probleem zijn dacht ik, wie weet een oplossing? Alvast heel erg bedankt, ik kijk er naar uit om eindelijk eens rustig een film te kunnen uitkijken...
  • DMA activeren. En als je nog steeds problemen hebt, check ff of je de nieuwste drivers hebt (bv voor je moederboard)
  • Ik heb XP, dus alles gaat automatisch. Ik heb altijd de laatste drivers, zorg goed voor mijn beestje! Nog iemand een suggestie?
  • Misschien een programma op de achtergrond draaien? Kijk ook even in Start> configuratiescherm > systeem > hardware > apparaatbeheer. Als je daar geen vraagtekens en uitroeptekens ziet staan is het goed. Anders moeten er wellicht nog drivers geïnstalleerd worden. Merk je ook zo een vertraging van de computer? Bijvoorbeeld in office of onder het internetten of misschien bij spellen?
  • Kijk idd rechts in de tray wat er allemaal actief is.... en misschien: start-> uitvoeren -> msconfig?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.