Vraag & Antwoord

OS Windows

Html als achtergrond in XP.

6 antwoorden
  • Hallo Lezers, Ik heb onder win 98 een opstart pagina gemaakt, in html en deze als achtergrond gebruikt. Is dit ook mogelijk onder win XP. En hoe voer ik deze dan in. Bvd. HHje...........
  • Je kiest voor Display Properties -> Desktop -> Browse -> dan kies je voor je html pagina en klaar is het.
  • [quote:05799e2734="ODF"]Je kiest voor Display Properties -> Desktop -> Browse -> dan kies je voor je html pagina en klaar is het.[/quote:05799e2734] Bedankt voor je reactie. Nog ff een snelle vraag, kan ik dan ook Javascript gebruiken? Trouwens geinige onderschrift heb je.
  • [quote:7da55daea0="HHje"][quote:7da55daea0="ODF"]Je kiest voor Display Properties -> Desktop -> Browse -> dan kies je voor je html pagina en klaar is het.[/quote:7da55daea0] Bedankt voor je reactie. Nog ff een snelle vraag, kan ik dan ook Javascript gebruiken? Trouwens geinige onderschrift heb je.[/quote:7da55daea0] Mijn ervaringen met een html pagina met javascript als desktop achtergrond zijn niet goed, bv pop-ups openen zich niet en linkjes gemaakt met javascript werken ook niet.
  • [quote:97cdf22dad]Mijn ervaringen met een html pagina met javascript als desktop achtergrond zijn niet goed, bv pop-ups openen zich niet en linkjes gemaakt met javascript werken ook niet.[/quote:97cdf22dad] Pop-ups ben ik niet echt blij mee, het gaat mij meer over Mouseovers. Is dat wel mogelijk?
  • [b:81cf817bbd]Pop-ups ben ik niet echt blij mee, het gaat mij meer over Mouseovers. Is dat wel mogelijk?[/b:81cf817bbd] Mouseovers werken wel.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.