Vraag & Antwoord

OS Windows

nvidia driver (nv4_disp.dll) laat computer vast lopen

Anoniem
Andras
6 antwoorden
 • Ik heb pas van de site van nvidia een driver voor xp gedownload. Ik heb een geforce 2mx 400 met tv out. Sinds dat ik de nieuwe driver heb, komt er af en toe een blauw scherm in het beeld met daar op de melding dat er iets fout is gegaan in het bestand nv4_disp.dll. Weet iemand hoe ik kan voorkomen dat mijn comp vastloopt. De driver heb ik wel nodig anders heb ik niks aan mijn tv-out en doen een aantal games het niet. :cry:
 • Probeer eens:
  Een nieuwere (of oudere) Detonator driver en als dat niet helpt in de BIOS de performance setting van optimal naar normal zetten.

  Suc6
 • Wat is een detonater driver? :oops:
 • Zoek maar FF hier: http://www.nvidia.com/
 • [quote:4c13dad00e="Squado"]Wat is een detonater driver? :oops:[/quote:4c13dad00e]

  de nVidia drivers worden Detonator genoemd (vraag me nie wrom) ;)
 • [quote:bdc5b1b649="Squado"]Ik heb pas van de site van nvidia een driver voor xp gedownload. Ik heb een geforce 2mx 400 met tv out. Sinds dat ik de nieuwe driver heb, komt er af en toe een blauw scherm in het beeld met daar op de melding dat er iets fout is gegaan in het bestand nv4_disp.dll. Weet iemand hoe ik kan voorkomen dat mijn comp vastloopt. De driver heb ik wel nodig anders heb ik niks aan mijn tv-out en doen een aantal games het niet. :cry:[/quote:bdc5b1b649]
  Dit heet het "infinite loop" probleem; heel complex en nauwelijks een goede oplossing voor. Het is een combinatie van agressieve AGP geheugen timing door de recente nVidia drivers, het moederbord en WinXP (in Win98SE komt het bijna nooit voor). Op het [b:bdc5b1b649]Guru3D forum[/b:bdc5b1b649] levert een search op "infinite loop" al 196 treffers op. Ga hier maar eens kijken en mogelijk vindt je een sootgelijk probleem. Ook een search op het Viahardware forum geeft heel wat treffers.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.