Vraag & Antwoord

OS Windows

Win XP installatie i.c.m. nVidia TNT II 64 niet mogelijk?

3 antwoorden
  • Als ik probeer Win Xp op een systeem te installeren met een nVidia TNT II 64 kaart, krijg ik de melding 'nv4.sys, probleem ,met schrijven naar alleen-lezen geheugen'. Deze optie in de bios uitgeschakeld, blijft hetzelfde. Dit betekent dus dat ik geen XP kan installeren met mijn videokaart? Lijkt me stug, alleen, ik kom er niet verder mee. Wie o wie weet een oplossing.
  • Sauron II, Ik weet niet wat er bij jou mis gaat, maar ik heb het werkend gehad. Nu heb ik een Gf4, maar hiervoor had ik ook die nVidia TNT kaart. Volgens mij met de 23.81 nVidia drivers, maar dat weet ik niet helemaal zeker. Grtz,
  • Het kan zijn dat jouw Nvidia TNT2 model niet ondersteund word door de in XP aanwezige Nvidia drivers. Wie is de producent van jouw model TNT2, misschien dat op hun site de nieuwste XP drivers staan. Installeer deze drivers in de veilige modus als dat lukt ( bij boot F8 ). Waarschijnlijk werken de nieuwste Nvidia Detonator drivers wel met jouw kaart [url]http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=windows2000[/url] Is dit een TNT2 kaart met 64MB?, echt een excoot dus.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.