Vraag & Antwoord

OS Windows

Modem problemen

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Beste Mensen,

  Sinds het omnummeren van de telefoonnummers van de internetproviders heb ik de hele tijd last dat ik de modem na een paar minuten gewoon de verbinding verbreekt, terwijl ik gewoon aan het surfen ben op internet, dit probleem heb ik met verschillende computers, verschillende modems, Win98 en Win XP Pro, verschillende inbelproviders, ik werk met TMFWEB en Studentennet, weet iemand hoe dit komt. Als het op een systeem was geweest had het de modem kunnen zijn, maar op 2 verschillende systemen? Ook wordt ik vaak zo maar van msn af gegooid, terwijl ik gewoon aan het surfen ben, weet iemand wat dit kan zijn?
 • Wat je zou kunnen doen is al je inbelaccounts verwijderen en ze na een herstart opnieuw aanmaken.

  Je kunt ook een inbelaccount aanvragen bij Tiscali, surf ik ook mee en geeft geen enkel probleem sinds de omnummering.
 • Raketnet is ook nog steeds gratis. Goede ervaringen mee!

  www.raketnet.nl
 • ADSL postcodecheck al gedaan ? :D

  Zou het kunnen dat *men* ons op deze manier warm probeert te maken om over te stappen op breedband internet ? De gewone telefooncentrales gewoon iets slechter laten functioneren waardoor iedereen naar een beter alternatief gaat zoeken? :-?

  Just a thought…

  ontopic:

  Vreemd probleem; is het echt sinds 'de omnummering' of had je daarvoor toch ook eigenlijk wel problemen?
  Verschillende modems, verschillende OS'en, verschillende pc's alles geprobeerd. Heb je niet gewoon een slechte lijn? Hoor je bijvoorbeeld ruis als je er een telefoon aanhangt en de kiestoon beluistert? Ander fysiek stukje draad proberen? toch maar ADSL? Of in een uiterst geval ISDN.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.