Vraag & Antwoord

OS Windows

xp houdt m'n lijn open

4 antwoorden
  • Ik heb laatst windows xp home edition geinstalleerd, maar nu is het zo dat als ik mijn pc opstart dat de telefoonlijn gelijk open staat, maar ik heb dan geen internetverbinding. Haal ik m'n stekkers uit m'n pc voor de verbinding, dan is er niks aan de hand. Waar kan dit aan liggen????
  • Dan is er waarschijnlijk 1 van de geïnstalleerde programma's een autoupdate aan het uitvoeren. Kun je iig verhelpen door te kiezen voor "nooit een verbinding kiezen" : eigenschappen Icoon IE bureaublad>tabblad verbinding. Dan zou er bij het opnieuw bootten een popup moeten verschijnen die je dan annuleren kan.
  • [quote:ff69a139db="Martijn Verstappen"]Dan is er waarschijnlijk 1 van de geïnstalleerde programma's een autoupdate aan het uitvoeren. Kun je iig verhelpen door te kiezen voor "nooit een verbinding kiezen" : [/quote:ff69a139db] Waarschijnlijk je virusscanner of ZoneAlarm... Martijn: Is het dan niet zo dat als je voor "nooit een verbinding kiezen" kiest en je een keer wel serieus verbinding wilt maken, dat je dan eerst weer de instelling op "Altijd verbinding maken" moet zetten? Want dat is dan ook weer irri.....
  • Klopt inderdaad, ik heb Norton AV 2002 erop staan. zit nu op school, probeer het straks gelijk even. bedankt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.