Vraag & Antwoord

OS Windows

computer met win xp zoekt me bestanden bij opstarten

4 antwoorden
  • Na het verwijderen van een extra harde schijf uit mijn computer met windows XP professional, zoekt de computer bij het opstarten het bestand wininit.exe. Ik heb even nagekeken op een andere xp computer maar daar staat dat bestand niet op. Wat blijkt nu, dat bestand is een opstartbestand van win me. De computer had oorspronkelijk win me en daar heb ik de upgrade naar xp mee gedaan. Maar hoe kan dit en hoe los ik dit op. Dit is de foutmelding die verschijnt: WININIT.EXE: Missing/unable to load The following file is missing or corrupted: c:\windows\system\vmm32.vxd Type the name of the windows loader c> Ik hoop dat iemand het antwoord weet.
  • Helaas: SYMPTOMS When you start your computer, you may receive the following error message: Wininit.exe cannot be run from within Windows CAUSE This issue can occur if your computer is infected with a virus. The Win32.Weird and Bymer viruses are known to cause this issue.
  • Ik denk niet dat er een virus op die HD staat en zeker niet op die andere (die was geformatteerd). Ik denk dat het iets heeft te maken met dat ik die HD heb verwijderd. Trouwens, wininit.exe is een bestand van win ME en hij moet normaal toch opstarten met win XP??? Is er een oplossing voor dit prob of wordt het format c:
  • Ik denk gewoon even XP er nog een keer over heen installeren. Grote kans dat alle instellingen bewaard blijven en die foutmelding verdwijnt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.