Vraag & Antwoord

OS Windows

probleempjes met win 2000 pro

Anoniem
None
5 antwoorden
  • ik heb een probleempje met de installatie van windows 2000 pro. Bij het installeren heb ik 2 partities aangemaakt, 1 van 10 GB en een van 30 GB. Bij het partitioneren van de HD bleef er een ongepartitioneerde ''schijf'' over van 8 MB. Ik heb de schijf als NFTS gepartitioneerd, maar heb het ook geprobeerd met gewoon FAT32 bestandssysteem, maar toen waren er precies dezelfde fouten. Ik kan echter met geen mogelijkheid die 8 mb gewoon toevoegen aan een van de andere schijven.

    Nadat ik de installatie had afgerond, en de drivers enzo had geinstalleerd bleek dat het systeem soms heel erg instabiele momenten meemaakte, onverwacht fouten in elk programma die ik opende, Het vreemde is dat ik niks rogoreus heb veranderd aan het systeem, ik heb windows alleen opnieuw geinstalleerd omdat ik een virusje had. Daarvoor had ik nooit problemen. Het enige dat ik veranderd heb is een extra memory reepje heb toegevoegd van 256 MB. Kan dit de stabiliteit ook beinvloeden van windows, of komt het misschien door die 8 mb die ergens rondzweeft op mn HD.. Het vreemde is, start ik de computer opnieuw op omdat ie steeds die foutmeldingen geeft, dan is het daarna meestal wel weer goed, soms moet ik paar keer vaker rebooten, maar is echt irritant!! :evil:

    ik weet het nie meer. hoop dat iemand me kan helpen. :lol:
  • Brak geheugen kan allerlei problemen veroorzaken. Haal 'm er eens uit en draai een tijdje zonder. Die 8 MB heeft er niets mee te maken.
  • maar hoe kan het dan, want voordat ik windows opnieuw installeerde zat die 256 er ook al extra bij in. En toen was er ook niks aan de hand..
  • Ik begreep dat je dat ding er bij had gezet na het installeren.
  • goed, nou heb ik dus die 256 mb extra verwijderd, en nou heb ik helemaal geen foutmeldingen meer, nou breekt mn klomp… Hoe kan dit nou dan?? voordat ik windows opnieuw installeerde deed ie het ook goed, en nou installeer ik windows opnieuw, en nu doet ie zo vreemd.. Kan windows niet met die 256 mb extra overweg, of doe ik wat verkeerd..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.