Vraag & Antwoord

OS Windows

Adresboek Outlook

4 antwoorden
  • Thuis werken we met twee emailprogramma's, namelijk Outlook Express en Outlook (behorend respectievelijk bij IE6 en Office XP) Nu zit ik met het probleem dat er op de één of andere manier een koppeling zit tussen de adresboeken van beide programma's. In Outlook bewaar ik de zakelijke emailadressen en in express de privéadressen van vrienden. De koppeling is dat ik in het ene programma een contactpersoon aan het adresboek toevoeg, deze persoon ook in het adresboek van het andere programma voorkomt. Verwijderen in Outlook betekent ook verwijdering in Express en vice versa. Wie weet hoe ik deze koppeling ongedaan kan maken? Gerwin
  • Het adresboekbestand kopieren naar een tijdelijke map, een andere naam geven en weer terugzetten. Nu heb je dus 2 adresboekbestanden. Vervolgens vanuit 1 van de 2 mailprogramma's het nieuwe bestand importeren.... BTW: Hoort deze topic niet thuis in "Communicatie & webhosting"?
  • Bedankt voor je reactie. Maar hoe moet ik het adresboekbestand naar een tijdelijke map kopiëren? Het schijnt maar niet te lukken en als het wel lukt kan ik dit adresboek niet terugzetten. G.
  • Toch kan het wel :lol: : Ga naar c:\windows\application data\microsoft\address book. Daar zie je je adresboek (.wab-bestand). Klik rechts op dat bestand en kies voor kopiëren (ctrl-c). Ga naar bijv. c:\windows\temp, klik rechts en kies voor plakken (ctrl-v). Geef daar het bestand een andere naam, klik rechts, kies voor knippen (ctrl-x), ga weer naar c:\windows\application data\microsoft\address book, klik rechts en kies voor plakken. Nu heb je daar dus 2 .wab-bestanden staan. Open 1 v.d. 2 mailprogramma's en ga via het menu Bestand naar Importeren -> Adresboek. Daar moet je dus weer het bestand opzoeken (c:\windows\application data\microsoft\address book) en je kiest 1 v.d. 2 .wab-bestanden en klik vervolgens op openen. That's all.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.