Vraag & Antwoord

OS Windows

Wie kan mij vertellen waar Internet Explore 6.0 te vinden is

5 antwoorden
  • Ik ben op zoek naar de volledige IE 6.0. Wie kan mij de link bezorgen waar deze ± 20 MB te downloaden is. Ik wil deze IE6 namelijk op CD branden om op deze manier de IE bij te werken op andere systemen met een langzame (modem) verbinding. Dit voorkomt lange wachttijden tijdens het downloaden en bijwerken.
  • Ik heb'm vorig week weer is binnengehaald,maar gewoon via windows update. Hij móet dan ergens in 1 of andere map staan,ik weet alleen niet precies welke,want hij wordt gelijk geinstalleerd als je wat via windows update download. Zal is kijken of ik dat mapje kan vinden.
  • http://itsweb.hartford.edu/download_depot/download_depot-w95nt.html Zal wel de Engelse versie zijn.
  • Ik heb het gevonden. Als je via Windows update ie6 download,wordt ie opgeslagen op de locatie: C:\WINDOWS\Windows Update Setup-bestanden. Nou,hoop maar dat het lukt. Als je hem via update download is hij ongeveer 21mb groot. Succes.
  • [quote:f5c0bce4c8="janvh"]Ik ben op zoek naar de volledige IE 6.0. Wie kan mij de link bezorgen waar deze ± 20 MB te downloaden is. Ik wil deze IE6 namelijk op CD branden om op deze manier de IE bij te werken op andere systemen met een langzame (modem) verbinding. Dit voorkomt lange wachttijden tijdens het downloaden en bijwerken.[/quote:f5c0bce4c8] De volledige is trouwens rond de 50 Mb hoor.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.