Vraag & Antwoord

OS Windows

Lastig probleem

4 antwoorden
  • Hoop dat iemand kan helpen, mijn muis werkte niet dus ik probeer een ander stuurprogramma, dom maar zet hem op serieel. Toen zwart scherm en pc start opnieuw op. Krijg nu blauw scherm in Win2000 metfout melding stop:c000026c: kan stuurprogramma \SystemRoot\System32\DRIVERS\mouclass.sys niet laden foutstatus 0xc000012f Wat kan ik doen kan mijn pc niet meer in alleen in veilige modus en probeer dan muis te verwijderen maar helpt niet.
  • Probeer eens in de veilige modus de drivers te installeren van de fabrikant, misschien helpt dat. Voer ook eens de hardware detectie van Windows uit, misschien vind hij hem wel. Ik wens je veel geluk :evil: .
  • [quote:7702950f70="ODF"]Probeer eens in de veilige modus de drivers te installeren van de fabrikant, misschien helpt dat. Voer ook eens de hardware detectie van Windows uit, misschien vind hij hem wel. Ik wens je veel geluk :evil: .[/quote:7702950f70]Helaas zo simpel is het niet heb ik nl al geprobeerd
  • Iemand zien te vinden die nog een seriele muis heeft liggen. Die aansluiten, dan werkt windows waarschijnlijk wel weer. Vervolgens de boel weer goed zetten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.