Vraag & Antwoord

OS Windows

Hulpprogramma voor systeemconfiguratie

3 antwoorden
  • Via start>uitvoeren>msconfig>ok>tabblad Opstarten kom je in het "Hulpprogramma voor systeemconfiguratie". Hoe kun je hier een programma onderdeel geheel uit verwijderen? Alleen afvinken van het betreffende onderdeel is niet voldoende, de tekstregel blijft gewoon staan. Bij voorbaat dank, Rabre
  • dan moet je ze uit het register verwijderen. Deze kun je vinden onder de optie [code:1:710717c0bc] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices HKEY_LOCAL_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run HKEY_LOCAL_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices [/code:1:710717c0bc] Dit is voor Windows 2000, maar zal voor andere versie's ongeveer gelijk zijn. Let wel als je nog nooit in het register hebt gezeten, kun je volgens mij het gewoon beter uitschakelen met msconfig, ik snap het probleem namelijk ook niet zo.
  • Dat moet in het register. Ga na HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion. Daar vind je Run en Run-. In Run staat de onderdelen die geladen worden en in Run- de onderdelen die je al hebt afgevinkt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.