Vraag & Antwoord

OS Windows

windowsxp pro nederlands

3 antwoorden
  • ik heb een gebruikte pc gekocht met windowsxp pro,ik heb de harde schijf geformateerd,nu heb ik een oem versie van windowsxp,maar ik heb geen serienr erbij,en microsoft kan mij niet verder helpen,nu zit ik met een orginele versie windowsxp maar kan hem niet instaleren,ik heb al veel cd keys uitgeprobeerd,en ik weet niet van welke fabriek die pc is want het is een cloon,ik kan ook niet upgraden want dat word door die oem versie niet ondersteund wie kan mij verder helpen groetjes john
  • Hier kom je op deze manier echt niet verder mee. Want stel nu eens dat iemand hier zo 'vriendelijk' is om je een ProductKey te geven. Dat help maar even, want je zult toch moeten Activeren bij Microsoft. Tenzij je een crack hebt, maar dat zeg je niet te hebben, dus... Op elke PC die verkocht wordt hoort een licentie bijgeleverd te worden, dus je moet de originele eigenaar aanspreken. Zit er geen codesticker op de kast? Domme vraag, waarschijnlijk, maar je weet maar nooit. Waar wil je trouwens naar toe upgraden? Dat kan dus helemaal niet.
  • Vaak zit de sticker met de product key "in het zicht" dus op de boven of zijkant van het systeem, maar ze willen de sticker ook wel eens achterop de pc plakken. Ik heb zelfs meegemaakt dat ie IN de systeem kast zit.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.