Vraag & Antwoord

OS Windows

MSN Messegner op Windows XP Prof.

5 antwoorden
  • Kan ik MSN Messegner via een officiele manier (dus niet gewoon de map waar msn in staat verwijder) verwijderen, in software > Windows onderdelen toevoegen, wijzigen, of verwijderen kan ik hem niet vinden.
  • Ik weet het niet 100% zeker, maar je moet niet zoeken naar MSN messenger, maar gewoon heel MSN explorer eraf gooien op de manier die je net zelf beschrijft.
  • Helemaal verwijderen kan volgens mij niet!!! Als in oktober de Service Pack uitkomt, dan is er wel een mogelijkheid om hem gedeeltelijk weg te gooien. Maar hij blijft volgens mij ook dan gedeeltelijk aanwezig. Langleve Microsoft :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
  • Verwijderen kan wel. Door een trucje toe te passen. Je moet zoeken naar het verborgen bestand Sysoc.inf. Open dit bestand met het kladblok. En zoek de volgende regel op: msmsgs=msgrocm.dll,OCEntry,msmsgs.inf,hide,7 Verwijder het woordje "hide" uit deze zin. Dus zodat de zin er als volgt uit komt te zien: msmsgs=msgrocm.dll,OCEntry,msmsgs.inf,,7 En sla het bestand dan op. Herstart fff de computer. En voila je kunt msn verwijderen via start -> instellingen -> conf. scherm -> software. Dit werkt ook met meerdere programma's. Je moet het sysoc.inf maar eens fff doorstruinen.
  • bovenstaande methode of mbv een tool: www.xp-antispy.de

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.