Vraag & Antwoord

OS Windows

Virtueel Geheugen

5 antwoorden
  • Ik heb in WinXP Pro mijn virtueel geheugen ingesteld op 2,5x intern geheugen. Nu had ik deze bij Win9x altijd op een aparte partitie. Hoe krijg ik dit bij Win XP op een andere partitie?
  • leg je vraag wat beter uit :-?
  • OK. Ik heb in Windows XP Professional mijn virtueel geheugen ingesteld op 2,5xintern geheugen = 480 MB. In Windows ME sloeg hij het SWAP bestand (.swp) op op de D: partitie (had ik ingesteld). Nu wil ik dat in Windows XP ook voor elkaar krijgen. Windows staat nu op de C: partitie en ik wil het swap bestand (pagefile.sys als ik het goed heb) op de D: partitie hebben.
  • [quote:b043b5b179="JP-Sjonnie"]Ik heb in WinXP Pro mijn virtueel geheugen ingesteld op 2,5x intern geheugen. Nu had ik deze bij Win9x altijd op een aparte partitie. Hoe krijg ik dit bij Win XP op een andere partitie?[/quote:b043b5b179] Ik neem aan dat je die aparte partitie al hebt. Het beste is om deze op een 2e harddisk te doen als je die hebt. De stappen: Deze Computer -> Eigenschappen -> Advanced -> Performance [b:b043b5b179]Settings[/b:b043b5b179] -> Tabblad Advanced -> Virtual Memory [b:b043b5b179]Change[/b:b043b5b179] -> Set C: to No Pagingfile -> Set Pagingfile naar je Swap partitie
  • ja dat moet het zijn :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.