Vraag & Antwoord

OS Windows

pictogrammen in taakbalk ( trager internet??)

3 antwoorden
  • Ik heb een meningsverschil met mijn zoon , die beweert dat de pictogrammen die rechtsonder in de taakbalk staan de snelheid van het internet naar beneden halen. Ik heb het idee dat het alleen de opstartsnelheid van je systeem beinvloed en verder geen invloed heeft op je internet snelheid. Graag jullie mening :P Groeten; Jos
  • Dan zou het de snelheid van je browser moeten vertragen door extra geheugen inname. Als je dan met Opera surft ipv IE is dat ook weer meer dan weggefilterd. Maar van de snelheidsvertraging van je systray merk je niks met een nieuw pc hoor.
  • Nee, maar dat zal toch wel weer afhangen van de hoeveelheid programma's die je open hebt staan. Je hebt de combinatie fysiek geheugen + virtueel geheugen, waarin Windows de openstaande maar niet gebruikte programma's swapt. Maar er komt natuurlijk wel een einde aan de beschikbare hoeveelheid. Dus eigenlijk vind ik dat jullie allebei gelijk hebben ( :) ) want met veel geheugen/weinig programma's merk je weinig of niks, maar met minder geheugen/veel programma's wordt Windows toch vast wel trager omdat er meer geswapt moet worden in steeds minder beschikbaar geheugen. Denk ik.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.