Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

wachtwoord xp

Ronald©
5 antwoorden
 • iedere keer bij het opstarten moet ik mijn wachtwoord intypen. Maar ik heb nooit een wachtwoord gemaakt. hij zegt dat dat ik hem binnen 9 dagen moet veranderen. dit is heel irritant. wie weet een oplossing?
 • Kan je niet in het configuratiescherm onder gebruiksaccounts, en dan jouw account de functie kiezen om het wachtwoord te verwijderen???
 • Dat kan alleen als je dat zelf hebt ingesteld (of iemand anders natuurlijk). Je kunt dit resetten door het volgende commando via de Start >Uitvoeren > [b:49290638b9]net accounts /maxpwage:unlimited[/b:49290638b9] in te typen.
  Controleren door in een DOS-box in te typen: [b:49290638b9]net accounts[/b:49290638b9].
 • Ik gebruik zelf de Windows XP Pro versie.
  Een collega die XP een paar dagen eerder dan mij heeft geinstaleerd krijgt nu ook die melding van ander wachtwoord invoeren.
  Hij heeft net zoals ik geen wachtwoord opgegeven.
  Is het mogelijk om XP zo te veranderen dat je die irritante melding niet meer krijgt??
  Heb onder Dos gekeken bij net accounts en zag dat de maximale aantal dagen op 42 staat.
  Kan via gewoon Windows niet in die betreffende map komen.Ook als ik alle verborgen mappen zichtbaar maak.
 • Je zou dit moeten kunnen resetten door een commando als: [b:5228e75e24]net user [i:5228e75e24]username[/i:5228e75e24] /expires:never[/b:5228e75e24].

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.