Vraag & Antwoord

OS Windows

NT4 workstation aan netwerk hangen

5 antwoorden
  • Ik heb een standaard ghost voor onze werkstations. Dit werkstation heeft een nieuw image gekregen, maar nu krijg ik hem niet meer aan het netwerk. Ik ben lokaal ingelogd, heb er een werkgroep van gemaakt, weer opnieuw lokaal aanmelden en ipv werkgroep aan domein aanmelden. Echter nu geeft hij de fout "The domain controller for this domain cannot located", terwijl ik het altijd zo doe. Wat kan ik over het hoofd gezien hebben????
  • Netwerkinstellinen? DHCP? Kapotte kabel? Verwijder in serverbeheer de pc eerst eens uit het netwerk en probeer hem daarna eens toe te voegen.
  • Is er ergens een computer met dezelfde naam? Die mogelijkheid is aanwezig als je een image van een andere pc gebruikt. Alhoewel je dan ook een protocol 0 error zou moeten krijgen. Controleer eerst alle zaken op het ws, kijk ook naar de fysieke onderdelen. UTP, nic etc. Controleer welk ip nr het ws heeft gekregen, zit het in de goede range? Suc6
  • Meerdere kabels getest. Bij beide branden de lampjes op de NIC. DHCP staat uit, het beide getest, probeer nu met vast IP. PC is direct uit server manager verwijderd, dan kan hij hem zelf remote aanmaken, echter nog steeds geen resultaat.
  • Kan je de server wel pingen??????

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.