Vraag & Antwoord

OS Windows

Oplossing voor het beroerde windows xp zoek systeem

25 antwoorden
 • Ik ergerde me al enige tijd aan het windows xp zoek systeem, ik ging daarom op zoek naar een vervaning hiervoor en vond deze site: [url]http://www.findfilesxp.com[/url] Ik heb het maar ff in het forum gepost omdat andere mensen zich hier misschien ook aan ergerden.
 • windows XP gewoon NIET gebruiken is ook een idee om je ergenissen op te lossen, kijk maar eens in deze forum groep; geeft me wel te denken; zoveel mensen met troubles met XP, wat is er toch mis??? :cry:
 • Niets mis met WinXp hoor! Helemaal niet als je pc voor dit besturingsysteem in elkaar gemoffled is. 8) Denk meer dat eerder ligt aan de capriolen die de mensen er zelf mee uithalen. :D
 • Ik ben ook ontzettend tevreden met Windows XP, loopt tenminste niet meer om de haverklap vast zoals bij Windows 95/98/ME, met XP heb ik misschien eens in de 2 a 3 weken eens een keer dat het systeem vastloopt, en dat ik op reset moet drukken, dus ik begrijp alle klachten van mensen ook niet erg.
 • hm ik vind xp ook maar niks! Doet soms raar en soms teveel zoeken om functies die in 98 zo kom krijgen. Heb et idee bij xp dat er functies verborgen zijn maar dat kan aan mij liggen. 98se draaid zo een maand of 8 zonder problems bij mij. heb nu win 2000 pro op bijde pc's en ze lopen al 1 maand zonder vastlopers enzo. :wink:
 • Win XP is fantastisch 8) . Veel makkelijker in omgang, en ook geen problemen, die ik soms wel had met 95. (mijn sig is [b:91f19cd374]niet[/b:91f19cd374] serieus bedoeld)
 • volgens mij is dit offtopic geworden. (mijn schuld eiglijk) Verder niets ontopic te melden op dit topic...
 • bij mij nog nooit vastgelopen :lol: :lol: :lol: :lol:
 • Bij ook nog nooit (windows 2000 trouwens maar 1 keer), maar die staat er ook al langer op dan. Windows 98... heb de tel niet bij kunnen houden. Ben erg tevreden met windows xp maar speel al mijn games nog op windows 98.
 • Hoezo wordt mijn topic veranderd in een 'hemel win xp op' topic, ipv het daadwerkelijke ondw, want ik zei neit dat win xp ontzettend slecht is, maar alleen dat de zoek optie behoorlijk bagger is, en dat is al meerdere malen bevestigd dat ie veel trager is dan in de voorgaande versies! :evil:
 • plaats je toch google in je werkbalk :wink:
 • Ik heb zelf Windows XP Pro en helemaal geen problemen :D ondanks dat ie nu een beetje llaannggzzaaaamm is. :( Maar dat is zeer goed op te lossen door een keer opnieuw te instaleren :D
 • Google is om te zoeken voor op internet n00p... Dat proggie is om bestanden te vinden op je computer
 • [/quote] Denk meer dat eerder ligt aan de capriolen die de mensen er zelf mee uithalen. :D[/quote] Helemaal mee eens, heb thuis 2 pc's een 500 mhz voor mij zelf en een 1.8 ghz p4 allebij met Win XP, mijn pc (Office,Internet, Email etc) niets aan de hand, de pc van de "familie" (mijn broertje zit hier het meest achter) licht er om te haverklap uit hij heeft dan weer een of ander virus of worm binnen gehaald en wie mag het weer oplossen... precies ik dus :evil: :evil:
 • met het zoek systeem van windows is anders ook niks mee hier vind ik alles tot nu toe!!! :P :wink:
 • Yep... tis alleen kanker traag....
 • Yep... tis alleen kanker traag.... :o
 • [quote:f8f37a6d73="wotupdog"]Yep... tis alleen kanker traag....[/quote:f8f37a6d73] :o :o :o Moet dat nou? :( Zeg dan dat 'ie [b:f8f37a6d73]vreselijk[/b:f8f37a6d73] traag is ofzoww... er zijn volgens mij zat andere manieren dan vreselijke ziektes om je woorden kracht bij te zetten :-? (ooit van smileys / cryies gehoord???) En nee ik ben geen wannabe-mod (daar moet ik echt niet aan denken) maar bij mensen waar die ziekte niet zover van het bed is als bij jou kunnen dit soort comments behoorlijk pijn doen. Ook al bedoel je het niet persoonlijk. Sorry voor deze offtopic-reactie maar naar mijn mening kan dit toch anders! :roll:
 • [quote:0daea31deb="EnZynko23"][quote:0daea31deb="wotupdog"]Yep... tis alleen kanker traag....[/quote:0daea31deb] :o :o :o Moet dat nou? :( Zeg dan dat 'ie [b:0daea31deb]vreselijk[/b:0daea31deb] traag is ofzoww... er zijn volgens mij zat andere manieren dan vreselijke ziektes om je woorden kracht bij te zetten :-? (ooit van smileys / cryies gehoord???) En nee ik ben geen wannabe-mod (daar moet ik echt niet aan denken) maar bij mensen waar die ziekte niet zover van het bed is als bij jou kunnen dit soort comments behoorlijk pijn doen. Ook al bedoel je het niet persoonlijk. Sorry voor deze offtopic-reactie maar naar mijn mening kan dit toch anders! :roll:[/quote:0daea31deb] Helemaal met je eens, heb helaas diverse familieleden begraven met deze ziekte. :cry: :cry: :cry: Maar om ff terug te komen op de topic, gebruik Windows Commander om iets te zoeken op je PC. Werkt perfect. :D
 • welk systeem heb je ? en met defrag gaat alles ook sneller bedoelen ze volgens mij! bjo :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.