Vraag & Antwoord

OS Windows

shutdown probleem windows 98 EERSTE EDITIE

4 antwoorden
  • Hallo, Als ik mijn computer uitschakel start de computer opnieuw op, en hij gaat niet aflsuiten. Ik heb al uitgevinkd snel afsluiten EN de nieuwste drivers gedownload voor mijn randaparatuur De patch van microsoft is voor 98SE en gaat NIET werken met 1e editite Wie weet nog meer wat het kan zijn?
  • Wat heb je allemaal voor een programma's geinstalleerd?? Brandprogramma's en sommige virusscanners willen nog weleens zorgen voor shutdown problemen. Unistall fff je brandprogs als je die hebt en probeer dan nog eens. Dit kun je ook doen met je virusscanner als het probleem niet bij de brand software ligt.
  • Ik weet het, makkelijk gezegd, maar ik zou gewoon updaten naar W98 SE. De eerste versie had nog wel waat eigenaardigheden
  • Ik weet nog dat er een tip voor was. Die zit in hetzelfde venster als waar je in kunt stelln of Win98 een opstartmenu moet weergeven. Daar staat 'snel aflsuiten', dat vinkje moet je weghalen. Maar waar dat precies zit weet ik niet meer, want tegenwoordig werk ik met WinXP en mijn Win98 staat er (vooralsnog) niet (meer) op. Volgens mij zit de knop naast die van het virtuele geheugen. help me ff, waar zat die ook alweer, ik geloof de eigenschappen van deze computer en dan prestatie.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.