Vraag & Antwoord

OS Windows

Vreemd probleem met XP en chatten

3 antwoorden
  • Sinds ik windows XP pro gebruik heb ik een zeer vreemd probleem wanneer ik naar een chat-site surf en ik klik daar op het chat icoontje om deel te nemen aan een chatsessie begint windows XP spontaan opnieuw op te starten bv www.chat.to.be ik heb al verschillende sites uitgeprobeerd maar elke keer start win xp opnieuw op. Ik vind het wel gek want voor de rest draait XP als een zonnetje op mijn pc Hopenlijk weet er iemand een oplossing voor het probleem
  • Ik weet niet of dit helpt, maar je moet goed kijken of je java wel hebt geïnstalleerd. (www.sun.com daar staat onderaan de pagina java pug-in voor XP). Als je bij de eigenschappen van internet explorer kijkt, dan staan daar een aantal opties voor Java met daaarachter opnieuw opstarten vereist, dat kan verklaren waarom je computer opnieuw gaat opstarten (ik heb zelf geen XP dus ik weet niet of het helpt)
  • YEP da's de oplossing, ik heb de java plug-in geïnstalleerd en nu werkt het allemaal zoals het hoort, geen plotse reboots bij het openen van een chatsessie meer.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.