Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

help! kan vmm32.vxd niet lezen.,.,.,.,vinden?

Binary
4 antwoorden
 • kan iemand mij helpen, ik heb een laptop van mijn pa gebruikt., opeens houdt hij er meej op.
  scandisk eroverheen (automatisch) en ben daarna volgens mij een bestand kwijtgeraakt.
  vmm32.vxd virtueel bestand.
  heeft iets met apparaatbesturing te maken, maar nu kan ik nie meer in windows.,.,.,.,..,. WAT NU???
  De windows cd's kan ik nie bij want die liggen op de zaak van mijn pa,.,.?
  kan dus nie opnieuw erover zetten?
  Weet nie precies welke win versie het is…..
  Er staan dus wel HEEEl erg BELANGRIJKE bestanden op, als de netwerkbeheerder daar op z'n zaak de win setup nog een keer draaid, zijn deze bestanden dan weg???
  Echt hulp nodig om die windows 98 weer opgang te krijgen..

  laatste nieuws : win 98 nederlandse versie (weet nie versie 1 of 2 is)
  bestand geprobeerd te kopieren via andere comp… mist nog wa bestanden .,.,.

  HELP !!!
 • Start > Uitvoeren > [b:213e94dd5f]SFC[/b:213e94dd5f] > OK. Klik: Een bestand van de setup diskette uitpakken, en geef [b:213e94dd5f]vmm32.vxd[/b:213e94dd5f] in > Uitvoeren. Zorg dat de bestemming Windows\System is en de bron ofwel je cabs bestanden op harde schijf ofwel de map Win98 op een Win98 CDROM. Rest wijst zich vanzelf.

  PS: Als iemand HEEEEL erg BELANGRIJKE bestanden op z'n PC heeft, dan is het ook HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉL belangrijk om een goede backup te hebben….
 • alvast bedankt voor je antwoord maar ik kan dus niet in windows komen…
  Hij start windows niet op

  wat nu???

  ( hij moet ook wel ergens een backup hebben, altans dat hoop ik voor hem ( en mij) het blijft een computer)
 • Het zou nu ook [b:0cedb83036]handig zijn om te vertellen wat je op de pc van je pa aan [/b:0cedb83036][b:0cedb83036]het uitspoken was [/b:0cedb83036]( :evil: ) , misschien dat iemand op een aardig iedee kan komen om je te helpen. We moeten dus weten wat fout is gegaan. 8)

  Lukt het niet of je pa moet de pc naar systeembeheer brengen dan moet ie aangeven dat hij belangrijke bestanden op de HD heeft staan. De techs kunnen ze dan wel voor hem veilig stellen, nadat ie hoogstwaarschijnlijk een uitbrander krijgt dat ie bestanden op zijn HD bewaard terwijl normaliter het voorschrift is dat die op het netwerk moeten staan. Zo wordt bedrijfsgevoelige info aan derden ter inzage gegeven en dat mag niet echt. Hopelijk is je pa directeur of een hele hoge piet dan durven ze niets te zeggen :wink:

  Je hebt een grote kans dat je cab files staan in de dir
  windows\options of windows\options\cabs

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.