Vraag & Antwoord

OS Windows

standaard niet ingelogt bij ME

7 antwoorden
  • na aanleiding van een tip uit de CT heb ik de Client voor Microsoft-netwerk geinstalleerd zodat mijn wachtwoord voor de internet inbelserver bewaard wordt. het probleem is alleen dat standaard windows ME bij mij inlogt als niemand. pas als ik me eerst Afmeld komt windows terug met een scherm waar de gebruikers naam in staat. dan ben ik ingelogt als de goede gebruiker en wordt mijn inbelpaswoord bewaard. als ik dan weer reboot ben ik weer niemand. wat kan ik er aan doen om stadaard als iemand in te loggen?
  • Hoi! :D Je kan alle *.PWL bestanden in C:\WINDOWS verwijderen. Dan zou Windows na de eerstvolgende reboot om een naam + pwd + bevestiging moeten vragen. Als je dan alleen een gebruikersnaam invult en geen wachtwoord (bij de hiernavolgende vraag om bevestiging ook leeg laten) dan wordt er volgens mij na de hierna volgende reboot niet meer om gebruikersnaam en/of wachtwoord gevraagd en wordt er automatisch "aangelogd" met een gebruikersnaam. Als het niet werkt kun je hier ook eens kijken: http://www.winguides.com/registry/display.php/125/ Suc6!
  • het automatisch inloggen is het probleem niet :) dat doe ie juist wel. ik krijg hem alleen niet zo gek om standaard als een user in te loggen. hij blijft maar als een naamloze gebruiker inloggen.
  • [quote:9d84fdcc93="boneyard"]het automatisch inloggen is het probleem niet :) [/quote:9d84fdcc93] In dit geval dus wel :D "The username of the default user can be found at [HKEY_LOCAL_MACHINE\Network\Logon] " Zie linkje vorige post.... gaat niet alléén over Automatic Logon !
  • ik had het stukje gelezen en gecontroleerd wat daar staat. daar staat de gebruiker die ik krijg als ik me afmeld. maar dus alleen als ik via de afmeld knop in het start menu ga. tijdens het opstarten blijft ie inloggen onder een naamloze gebruiker
  • Ook na het verwijderen van *.pwl uit C:\WINDOWS ? of: HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Network \ Real Mode Net AutoLogon=<x> verwijder de Autologon entry
  • bedankt, het verwijderen van die registery key was het gene dat nodig was. nu vraagt ie netjes om een gebruikersnaam enzo.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.