Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Wat betekent in de Temp-map Perflib en Perfdata

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Hallo,

  Ik val meteen met de deur in huis.

  Wat betekent in de map Temp het bestand <Perflib_Perfdata_6a8> of <Perflib_Perfdata_61c> et cetera. In totaal zitten er meer dan 56 van dit soort bestanden in de map Temp. Het zijn allemaal DAT bestanden van 16,0 Kb. Tevens zit er één bestand in met de naam <T30DebugLogFile> tekstdocument met 0 Kb.

  Ik heb altijd begrepen dat alle bestanden in de map Temp zondermeer verwijderd mogen worden. Is dit ook het geval met bovenstaande bestanden? Het opvallende is dat een groot aantal zijn gemaakt in februari 2002 en daarna weer eind maart 2002. Twee in juni en één in juli 2002. Er zit dus geen regelmaat in.

  Gaarne een advies. Het betreft het besturingssysteem Windows XP Professional en Office Professional.

  Alvast bedankt voor de informatie.

  Robert
 • Verplaats ze tijdelijk in 'n andere map. Als je na 'n paar weken nog geen rare dingen hebt bemerkt gewoon weggooien. Ook kun je ze natuurlijk gewoon in de prullebak gooien en later ook de prullebak legen.
  Waar ze vandaan komen dat is vaak moeilijk te zeggen. Kan door 'n installatie programma komen en daar tijdelijk zijn neer gezet maar niet verwijderd.
  Henny
 • Als mijn geheugen me niet in de steek laat,ik ben met ongeveer dezelfde
  vraag hier op het Forum terecht gekomen.Je kan al deze temp bestandjes weggooien,maar je zal zien dat ze ook weer terugkomen.Het heeft iets met onjuist afsluiten te maken.Doe je veel resetten zonder dat scandisk daarna een controle uitvoert?Vlgs mij is daar een update voor.Bij mij gingen ze na een herinstallatie weg.
 • Hartelijk dank allebei voor het antwoord.

  Ik heb de files naar de prullenbak verplaatst. Bij een kreeg ik de melding dat deze in gebruik is (nota bene van 2 maart 2002), maar de rest is zonder problemen in de prullenbak beland. Bij het herstarten geen problemen ondervonden en de Temp was leeg op die ene van 2 maart plus een nieuwe van 3 augustus. Nu was het wel mogelijk om de file van 2 maart zondermeer te verwijderen.

  Groeten,

  Robert
 • Dit zijn zogenaamde Performance-logs van Windows XP. Hierin staan statistieken over processorgebruik, geheugengebruik ed.
  Ga maar eens kijken bij Start > Control Panel > Administrative Tools > Performance.
  Je kan ze zonder meer verwijderen.
 • [quote:7d503ea6b3="RowdyVanDerVeen"]Dit zijn zogenaamde Performance-logs van Windows XP. Hierin staan statistieken over processorgebruik, geheugengebruik ed.
  Ga maar eens kijken bij Start > Control Panel > Administrative Tools > Performance.
  Je kan ze zonder meer verwijderen.[/quote:7d503ea6b3]Heeft dus niets met onjuist afsluiten te maken?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.