Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

melding 'apparaten of toepassingen zijn uitgeschakeld' XP

Anoniem
Hans.Vosman
6 antwoorden
 • Als ik XP opstart krijg ik steeds de melding ''apparaten of toepassingen zijn uitgeschakeld''. Bepaalde stuurprogramma's zijn niet geladen en dit kan leiden tot verkeerde opnames.
  Ik word verwezen naar websites van roxio en mediaplayer volgens windows maar dit lost niks op.

  1 Hoe kan ik de melding uitzetten?
  2 Hoe kan ik het probleem verhelpen?

  Wimpi
 • Van Roxio kreeg ik foutmeldingen op een tweetal bestanden die te maken hebben met het lezen/schrijven van CD-RW's. Ik heb nog niet uitgepuzzeld of die bestanden echt nodig zijn. De functionaliteit werkt dus daarom heb ik mij er nog niet druk over gemaakt. Als het bestand echt niet wordt gebruikt, en dat heb ik dus zelf nog niet gecontroleerd, dan zou ik de bestanden opruimen. Ik moet dan wel uitpuzzelen waar die geladen worden.
  Het is dus interessant te weten welke bestanden niet worden geaccepteerd door Windows XP. Verder is het interessant te weten of de geboden functionaliteit wel of juist niet werkt. In dat laatste geval is er een echt probleem. Welke Mediaplayer betreft het?
 • Heb je misschien iets van Roxio verwijderd?
  8)
 • Er is een gedeelte van de Roxio software dat niet geschikt is voor WIN XP, vreemd? vind ik ook aangezien het door Microsoft wordt meegeleverd.
  Gebruik een nieuwe update voor de Roxio software, dan is het probleem volgens mij verholpen.
 • Klopt Wisja, hij gaat dan van versie 5.0 naar 5.02b als ik me niet vergis.
  Maar ik dacht dat als je de update nog niet gedaan had dat je dan geen foutmelding kreeg maar dat hij het gewoon niet deed! (Kan me vergissen, is al weer een half jaar geleden dat ik het allemaal erop-gezet hebl :wink: )
 • @l dat ligt eraan of hij een voorgeinstalleerde versie gebruikt of een schone cd-versie (ik ken het probleem van alle nieuw HP laptops en werkstations met WIN XP voorgeinstalleerd)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.