Vraag & Antwoord

OS Windows

Snap er geen donder meer van

Anoniem
turbulence
5 antwoorden
 • net nieuwe computer ik in elkaar gezet en XP geinstaleerd maar nadat je er wat dingen op instaleerd en dan de computer helemaal uitzet en dan na 5 min ofzo weer aanzet komt hij met zon kut melding dat erzogenaamd nieuwe hardware in zou zitten en hij niet verder kan gaan om mijn computer te beschermen maar dan naar safe mode en daarna kan ik wel weer een keer gewoon inloggen maar het is ZWAAR irritant kan iemand mij uitleggen waarom hijhier steeds mee komt (ik heb geen nieuwe hardware eringezet)


  als ik dit niet weg krijg wil ik toch maar ff 2000 prof instaleren…
  ik heb dit al geprobeerd maar als ik in windows hem prober te draaien zegt hij dat het een oudere versie is dan XP en hij de setup functie uitschakelt :o najah met booten wil hij de setup ook al niet starten en in mijn bios kan ik ook geen cd boot vinden !!!

  ??? KAN IEMAND MIJ HELPEN ???
 • nog een vraagje hoe kan ik in XP de partitie formateren waar XP zelf opstaat ??
 • In XP lukt dit uiteraard niet. Deze vraag is ook al ettelijke keren gesteld. Als ik jou was zou ik toch maar ff gaan zoeken in je BIOS, want om iets anders te installeren zou je toch de setup moeten starten en het meest ideale is. als je dat van CD doet natuurlijk.
 • Kijk eens in je configuratiescherm -> systheem -> apparaatbeheer.
  Daar zullen dan toch wel wat uitroeptekens staan? Installeer de bijbehorende software…..
  Succes :wink:
 • XP partitie formatteer je door met een opstartfloppy het lieftst van windows 98 je pc op te starten en dan kiezen voor de optie dat ie ms-dos opstart en dan typ je: "a:>\format c:" zonder die " dan en als je xp op de c hebt staan ik neem aan van wel. Dan moet je een paar vragen beantwoorden en klaar. Schone installatie erop bv windows 2000. Makkelijkst is om in de bios je opstartvolgorde te veranderen zodat ie eerst van cd-rom opstart. Bij mij is de volgorde dan CDROM/A/EXT of CDROM/A/C.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.