Vraag & Antwoord

OS Windows

onzichtbaar maken ?

3 antwoorden
  • Wanneer ik een image en/of data op een aparte partitie zet, en deze vervolgens met b.v. fdisk of P.M. onzichtbaar maak. En hoe moeilijk is het voor b.v. de kinderen, om er toch aan te komen,als ik fdisk / P.M.van de opstart partitie verplaats naar b.v. diskette.en die heeel goed op berg. Kan IK dan nog terug? m.a.w. Is dit een goede beveiliging ? BertP
  • in principe wel veilig in windows(tenzij de andere gebruikers de verborgen bestanden ook op "weergeven" hebben staan?), al weet ik niet (want een fat32 partitie is met dos te benaderen) of dat ook voor dos opgaat, dus dat zou je moeten testen of er die partitie gelijk NTFS maken.
  • [quote:0400d189b8="bertp"]Wanneer ik een image en/of data op een aparte partitie zet, en deze vervolgens met b.v. fdisk of P.M. onzichtbaar maak. En hoe moeilijk is het voor b.v. de kinderen, om er toch aan te komen,als ik fdisk / P.M.van de opstart partitie verplaats naar b.v. diskette.en die heeel goed op berg. Kan IK dan nog terug? m.a.w. Is dit een goede beveiliging ?[/quote:0400d189b8] Je zult toch ff wat meer info moeten geven.... Wil je vertrouwelijke informatie voor andere ontoegankelijk maken? [i:0400d189b8][url]http://www.pgpi.org/products/pgpdisk/[/url][/i:0400d189b8] [i:0400d189b8][url]http://www.bestcrypt.com/[/url][/i:0400d189b8] Wil je ten allen tijde snel een een disk image terug kunnen zetten? Hoe oud zijn die kinderen? Welk OS gebruik je?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.