Vraag & Antwoord

OS Windows

xp klapt er uit

5 antwoorden
  • Ik heb een probleem met xp prof editie. Ik heb een laptop en telkens breekt xp spontaan af en start hij zichzelf weer op. Ook is het wel eens zo erg dat ik hem echt van het stroom moet halen om de boel te resetten. uiteraard komt hij dan met de medeling dat hij een fout heeft hersteld en dat hij dit naar gates wil sturen maar dat heeft geen effect want je hoort toch niks meer. Aan de pc kan het niet echt liggen want dat is een p3 met 866mhz en 256mb geheugen dus dat moet geen probleem zijn. De dump die ik zie is het volgende:c:\windows\minidumdump\mini080602-01.dmp Als iemand een idee heeft graag want het is best lastig als je met word bezig bent en de pc klapt eruit. ALvast bedankt groetjes Dirk :evil:
  • Heeft hij het ooit wel gedaan of deed hij het gewoon niet meer na de installatie?
  • [quote:c0bd752ba0="ajram"]Ik heb een laptop en telkens breekt xp spontaan af en start hij zichzelf weer op.[/quote:c0bd752ba0] Dit betekent voor mij dat je laptop instabiel is en dus niet in orde. [quote:c0bd752ba0="ajram"] Aan de pc kan het niet echt liggen want dat is een p3 met 866mhz en 256mb geheugen dus dat moet geen probleem zijn. [/quote:c0bd752ba0] Tja, het kan best aan XP liggen, maarre ik denk dus eerder aan je laptop. Zijn er meer problemen bekend met je type laptop? Draai je bijzondere software? Gebruik je de nieuwste Bios update? Drivers? Oh ja, de hardware specificaties zijn inderdaad geen probleem!
  • Ik dacht eigenlijk aan videokaart ondersteuning (GF2 kaartjes) hebben daar last van als je geen goede video driver hebt. Heb het meegemaakt in 2 normale PC's.
  • In de kennisbank van MS staat hoe je kan ontdekken waardoor hij een "autoreboot" uitvoert. Dit wil in ieder geval zeggen dat hij een kritieke fout is tegengekomen. IPV een "blauw scherm" krijg je nu dus een herstart.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.