Vraag & Antwoord

OS Windows

Vasthouden wachtwoord bij opstarten Windows2000 prof.

5 antwoorden
  • Hallo, Wie weet hoe ik het wachtwoord bij het opstarten van windows2000 prof kan vastleggen, zodat ik het bij het opstarten van Windows2000 prof. niet iedere keer hoef in te typen? Op mijn ene pc heb ik het voor elkaar, maar ik ben vergeten hoe het eigenlijk moet(ik had het op een of ander forum gelezen en meteen ingesteld, maar ik heb niet opgeschreven hoe het moest). Bijvoorbaat dank.
  • Volgens mij kun je in het configuratiescherm naar gebruikers gaan en hier aan/uit zetten of er verwacht wordt dat er met naam/wachtwoord ingelogd moet worden. Wat ook eventueel zou kunnen is het programma TweakUI (ik weet echter niet of deze ook voor Windows 2000 geschikt is).
  • http://www.itworld.com/nl/win_admin_tips/07202001/pf_index.html
  • MicroHerz en Crazy J bedankt voor jullie antwoorden, maar ik weet zeker dat ik niet in het register hoefde te wijzigen toen ik het op de PC instelde waar het wel gelukt is: ik hoefde slechts iets aan te vinken volgens mij. Bij gebruikers in het instellingen scherm lukt het ook niet(daar zou je het inderdaad verwachten). Misschien dat ik uiteindelijk die registerwijziging probeer, maar ik zoek eerst verder.
  • Bij andere versie's van windows kon je inderdaad een vinkje zetten. Bij NT, 2000 en XP moet je dit in het register doen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.