Vraag & Antwoord

OS Windows

windows XP / Windows 98 probleem mpeg

4 antwoorden
  • Wanneer ik in windows XP Prof of windows 98 SE een .mpg file wil afspelen dan wordt de windows media player gestart en daarna hangt het hele systeem. Het gaat om een Pentium II met 256 MB geheugen. Wanneer ik deze .mpg file op een Pentium III met 512 MB geheugen afspeel dan doet hij het wel. Het moet toch ook op een PII kunnen ??? Wat kan ik hier aan doen?
  • Er zit inderdaad iets fout ik het P2 systeem, normaal gesproken moet hij het gewoon doen op een P2. Misschien dat hij zoekt naar een codec op internet maar die niet kan vinden/downloaden omdat hij wel/geen internetverbinding heeft.
  • Het afspelen van MPG is een relatief zware handeling. Het kan zijn dat de PII een verborgen probleem heeft. Hangt het systeem wel vaker? Het kan ook zijn dat de gebruikte software niet goed overweg kan met de PII, maar echt waarschijnlijk vind ik dat niet. Heb je al andere afspelers geprobeerd?
  • [quote:0c7b561023="Hans.Vosman"]Het afspelen van MPG is een relatief zware handeling. Het kan zijn dat de PII een verborgen probleem heeft. Hangt het systeem wel vaker? Het kan ook zijn dat de gebruikte software niet goed overweg kan met de PII, maar echt waarschijnlijk vind ik dat niet. Heb je al andere afspelers geprobeerd?[/quote:0c7b561023] Hans, Het systeem hangt voor de rest nooit. Het gaat om een mpg file van 329 MB. Waarmee kan ik die nog meer mee afspelen ??

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.