Vraag & Antwoord

OS Windows

mous pointer verdwijnt wanneer ik over tekst beweeg.

7 antwoorden
  • Wanneer ik mijn PC start werkt het normaal. Na een tijdje met de PC te hebben gewerkt gebeurt het volgende: Wanneer ik over het scherm ga met mijn mous pointer dan verdwijnt deze wanneer ik over een stuk tekst ga wat ik kan wijzigen.Bijvoorbeeld in Word,notepad of visual studio. Dit is erg lastig omdat springen, positioneren of selecteren in een tekst dan gokken wordt. Ik heb al eerder (ongeveer 3 maanden terug) ookal een vraag gesteld. Daar is toen niets uitgekomen. Ik moest maar eens in de gate houden wanneer het optreed. Na 3 maanden is mijn conclusie dat het iedere keer anders is. Wel Word gebruikt, geen Word gebruikt. Wel Excel gebruikt, geen Excel gebruikt. Wel visual studio gebruikt, geen visual studio gebruikt. etc. Het enige wat ik [b:bf3b446fef]altijd[/b:bf3b446fef] gebruik is internet explorer en Outlook. Is er een oplossing voor mijn probleem?
  • Probeer (om makkelijk te beginnen) eens een andere muis? :wink:
  • Muis is het probleeem niet! Het is de pointer
  • Heb je al eens een nieuwe grafisch driver geprobeerd? Onjuiste grafische drivers kunnen dit soort problemen veroorzaken.
  • Hoe zie ik welke grafische driver ik moet hebben?
  • Heb je als eens een driver update gedaan? Of werk je met de standaard driver die bij XP zit?
  • Ik heb een update gedaan. Het is trouwens een win2000 profesional machine. Wat ik graag zou willen weten is hoe ik kan zie wat voor grafische driver ik nodig heb. Het is een HP laptop. Trek je dus niet even open om op de kaart te kijken. HP Omnibook 6000 met win 2000 profesional. Had ik eigelijk direct moeten vermelden. Sorry!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.