Vraag & Antwoord

OS Windows

W32.Kitro.C.Worm verwijderen

4 antwoorden
  • Leuk, een kantoor waar virusscannen niet gereguleerd is :-? . Compu begon vreemd gedrag te vertonen, dus toch maar virusscanner geinstalleerd (Norton AV gedownload) en inderdaad blijkt w32.kitro.c.worm alom vertegenwoordigd. Besmette files op 1 na verwijderd (allemaal *.cpl), vervolgens de handleiding op http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.kitro.c.worm.html gevolgd en de registry bijgewerkt. Blijf ik met 1 probleem zitten: ikzelf noch Norton krijg het laatste besmette bestand (AgeofEmpires2_Crack.cpl) verwijderd uit de root. Hoe krijg ik dit voor elkaar?
  • Komt waarschijnlijk omdat het een crack is en dat is nodig om illegale kopieen te activeren meestal en dat mag niet...
  • Met zo'n antwoord schieten we ook niet veel op. Druk eens op CTRL+ALT+DEL en kijk eens of dat bestand wordt gebruikt, zo ja, beëindig het dan en probeer het dan weg te gooien. Werkt dit niet zet dan zoveel mogelijk uit via datzelfde menu en probeer het dan nog eens, anders zou ik het ook niet weten. Succes, Michel.
  • :cry: schiet niet echt op... althans, inmiddels kon ik het genoemde bestandje wel verwijderen, maar verschenen er twee nieuwe in C:\Winnt. Een ervan was wel weer te verwijderen met NAV, de andere geeft weer hetzelfde probleem, alleen nu onder de naam 262444.cpl. Deze naam zie ik niet verschijnen bij de draaiende bestanden Een ander feitje is dat ik volgens bovengenoemde symantec-link de registry moest bijwerken in HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\run : alles gelijkend op rundll.exe shell32.dll control_rundll c:\windows\1708.cpl (of een ander nummertje) verwijderen. Hier verschijnt echter telkens weer een nieuw bestand: rundll.exe shell32.dll control_rundll c:\WINNT\131390.cpl Iemand die hier iets meer van weet?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.