Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

microsoft internet explorer verwijderen

music_freak
11 antwoorden
 • hallo

  weet er iemand hoe je inter net explorer verwijdert of hoe je hem terug
  op de standaart insteling zet
 • Zie http://www.setiathomescreensaverspeed.co.uk/downloads/freeware/98lite/98lite.htm
 • Klik bij [i:0f7fbac6dc]extra, internetopties[/i:0f7fbac6dc] op het tabblad [i:0f7fbac6dc]geavanceerd[/i:0f7fbac6dc] op [i:0f7fbac6dc]Standaard instellingen herstellen[/i:0f7fbac6dc].
 • [quote:d6c9c8f63c="E gozeling"]Klik bij [i:d6c9c8f63c]extra, internetopties[/i:d6c9c8f63c] op het tabblad [i:d6c9c8f63c]geavanceerd[/i:d6c9c8f63c] op [i:d6c9c8f63c]Standaard instellingen herstellen[/i:d6c9c8f63c].[/quote:d6c9c8f63c]


  ja dit weet ik al alleen heb ik nog een probleem tijdens het surfen
 • ik begrijp helemaal niks van dit progje :(
 • helpppppppppppppp :(
 • Wat is het probleem eigenlijk, als ik vragen mag.
 • 1. hij geeft een fout melding als ik een website wil opslaan
  2. ik kan msn chat niet in
  2. ik krijg heel vaak een raare teks bij somige website's
  voorbeeld:

  UocsPB%2a8xVYLCCjbm22yEguEe5mXnXdJh4m8sKwte8nifW%2ayTWtEwgyKF6xkZBupohWsRMiQmWiVCd4tfpsVgwQDlRh1QJasZncK04xD3fuy5MLwjUsAGGxG%21u3bNtC62XjjK2j4lLwNqjMRMnWYWXTnwkGTNHYZBK2Yxhk6FEnkAu9o8mIUJn7p3wgc%24; domain=.hotmail.msn.com; path=/ Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1 HMServer: H: F26.sea1.internal.hotmail.com V: WIN2K 09.05.00.0079 i D: Jul 3 2002 19:09:33
 • Met het meeste van je config heb ik geen ervaring (ik heb W98 en ik gebruik MSN chat niet. Ook heb ik IE5.5, terwijl jij waarschijnlijk IE6 hebt)

  Als ik niet begrijp wat de oorzaak van het probleem is en daar ook geen opheldering voor kan krijgen via

  - dit forum
  - http://www.computing.net/forums/
  - de literatuur over mijn Windows-versie

  werk ik van klein naar groot

  - proberen met standaardinstellingen
  - Internet Explorer opnieuw installeren of updaten (in W98 heb ik de map "C:\Windows Update Setup-bestanden")
  - Windows opnieuw installeren (over de oude install heen)

  Maar het mooiste is natuurlijk begrijpen wat het probleem is. Jouw browser lijkt (een deel van) de header van de webpage weer te geven met wat server-gegevens). Misschien is er een bestand beschadigd. In W98 kun je met SFC beschadigde systeembestanden herstellen.

  Ik heb begrepen (maar zelf geen ervaring) dat het de-installeren van IE wel mogelijk is maar nogal een gedoe.

  XP zou toch de nodige herstel-tools/mogelijkheden in huis moeten hebben, maar daar weet ik niet genoeg van af.

  Het spijt me dat ik je niet concreter kan helpen. Ik heb er niet veel verstand van en als ik reacties had gezien die een beetje concreet leken te worden had ik m'n mond gehouden.
  ————————————————————————————————————————————-
  Nog even een algemene tip:

  Ik heb ook een 60GB-schijf. Ik heb op C: Windows en de Program Files die persé op C: moeten of willen. Alle andere programma's [niet mijn documenten, die hebben hun eigen partitie D:] heb ik op één partitie - in mijn geval E: - en daar komt verder niets anders op. Met ImageDrive heb ik, zodra ik een complete en goedwerkende configuratie heb, een image van C: en de bijbehorende Image van E: gemaakt, die ik op F: heb geparkeerd en elk op een CD-Rom.

  Als er nu iets fout gaat en ik het probleem niet op kan lossen (wat toch wel eens in de zoveel tijd gebeurt) kan ik de images van C: en E: over de beschadigde install heenknallen en klaar is Kees.

  Voor jou is dit misschien mosterd na de maaltijd, maar je weet nooit hoe het loopt in het leven. En misschien heb je het wel al zo geregeld. Dan heeft misschien iemand anders er wat aan.

  Ik hoop dat het je lukt het probleem op te lossen zonder drastischer middelen dan het bovenstaande. Aan de andere kant: ik heb al heel wat "Format C:"'s overleefd, m'n PC pruttelt nog steeds tevreden en ik heb er ongelofelijk veel van geleerd. :P
 • Internet Explorer opnieuw installeren werkt al niet verder zit ik nog met het zelfde probleem :(
 • Probeer dit eens:


  http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q318378

  of

  http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;NL;q318378

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.