Vraag & Antwoord

OS Windows

Java virtual mashiene + XP

Anoniem
plextor
8 antwoorden
 • Ik heb Windows XP en als ik een webpagina bezoek waarbij ik "Java virtual mashiene" nodig heb krijg ik de optie om het te downloaden omdat de pagina anders misschien niet goed weergegeven kan worden.

  "To display this page correctly, you need to download and install the following components: Java virtual maschiene"

  Als ik voor download kies, dan gaat ie rechtstreeks naar microsoft en krijg ik een scherm te zien waarin staat dat de automatische download niet meer beschikbaar is.

  Maar op de een of andere manier heeft het toch iets gewijzigd op mijn pc want nu geeft hij bepaalde sites helemaal niet meer weer, ik heb dit al een paar keer gehad.. als ik m'n system terug zet is mn probleem opgelost, behalve dat ik die java virtual mashiene nog steeds niet heb natuurlijk.. maar zijn er meer mensen met dit probleem? en is er een andere oplossing dan de download altijd maar te cancellen?

  groetjes,
 • Bij Internet explorer -> extra -> internet opties -> geavanceerd: installatie op afroep uitschakelen aanvinken.
 • ja dat gaat zeker lukken, dankje.. :)

  weet je ook hoe ik de keuze download ongedaan kan maken zonder m'n system terug te zetten? (het verknoeit namenlijk op de een of andere manier iets op mn pc, ondanks dat ik de download niet krijg, een system restore is ook niet altijd de veiligste weg nl.)

  Hier is wat info voor eventuele andere mensen die tegen dit probleem oplopen.

  [quote:0661eb2919]In March of 2002, Sun Microsystems sued Microsoft, alleging in part that distributing the Microsoft VM in Windows XP to customers who wanted it via the Web was not authorized by Microsoft's license and therefore constituted copyright infringement. Although we dispute Sun's claim, Microsoft chose to stop IOD as requested by Sun, and did so as of July 10, 2002. Practically speaking, for Windows XP users who do not have the Microsoft VM and want a copy, there will be a short period from July 10 to the time Microsoft is able to make it available again during which Windows XP users will be unable to get a virtual machine from Microsoft.[/quote:0661eb2919]

  http://www.microsoft.com/java/xp.htm

  Tja.. dus ik kan alleen die versie krijgen door de CD van SP1 voor XP te kopen. (mag er hier niet om vragen geloof ik he?)

  Kan ik mee leven, ik begrijp alleen niet dat het wat verpest op mn pc als ik voor download kies :-?
 • Download:
  http://www.krm.com/techsupport/tech-downloads_mvm.html
 • Ja hoogst irritant. Zal eens navragen hoe lang dit allemaal nog gaat duren met die ordinaire burenruzie over de rug van hun klanten.

  Download anders de JAVA van SUN, ook voor XP, http://java.sun.com/getjava/download.html

  groetjes Edmond
 • dankje!!
 • [b:fb856166f2]Hier[/b:fb856166f2] staan een aantal download lokaties voor Java VM van Micro$oft, Java van Sun werkt uitstekend met de meeste sites (logisch!) maar heel soms niet en dan heb je echt Java VM :evil: nodig.
 • Als ik een live webcam bekijk dan werd voorheen altijd de image automatisch gerefreshed maar nu ik win xp opnieuw heb geinstalleerd en Virtual Machine heb gedownload blijft het eerste beeld gewoon staan en wordt niet meer gerefreshed. wat kan ik hier aan doen?

  Groet Marcel.
  www.eronewz.com

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.