Vraag & Antwoord

OS Windows

Wat is het verschil tussen activeren en registreren??

9 antwoorden
  • Wat is het verschil tussen activeren en registreren van WinXp? Ik heb sinds kort Xp professional en heb dat wel geactiveerd,maar niet geregistreerd. Maakt dat wat uit,of hoe werkt dat? Moet ik trouwens perse registreren? Ik hoor het wel. Grtz.
  • Activeren is noodzakelijk om het OS langer dan 30 dagen te kunnen gebruiken; registreren is vrijwillig, je persoonlijke gegevens naar MS versturen. Niet doen, dat laatste, het is een mogelijke bron voor allerlei spam waar je niet op zit te wachten.
  • Ik heb Windows 98SE geupgrade naar Windows XP PRO, maar ik hoefde het totaal niet te activeren en nergens een melding gehad. Of moet ik hem alleen activeren als ik hem op een kale pc zet (clean install)??
  • Jij hebt zeker een illegale versie Ronald. :wink: Het doel van registreren is dat je extra suport krijt van Micro$oft. Ik weet verder niet of dit beter is.
  • Heb hem via een vriend en die heeft hem weer van een tante die op een school werkt. Dus niet echt legaal. :o Maar draait als een tierelier, en wat die service-update betreft, je hoeft hem niet te downloade. En XP werkt perfect zo. :D
  • ik heb hem ook (zie een aantalandere topics) en ik heb een crack gevonden zodat ik njiet meer hoef te activeren (hem hem wel ge activeert maar heb in de tussen tijd m'n configuratie gewijzigd (ipv cd speler een dvd speler en netwerk kaart bijgestoken
  • [quote:9f405d22fa="The game"](hem hem wel ge activeert maar heb in de tussen tijd m'n configuratie gewijzigd)[/quote:9f405d22fa] Daar heb ik nou nog nooit van gehoord. Iemand die legaal WinXP heeft en toch een crack gebruikt. :wink:
  • dit om evt probs te voor komen maar kijk maar naar de topic consumentenlot (sp1 - win xp) daar is text en uitleg
  • [quote:ece271ed2d="BrigitteW"]Activeren is noodzakelijk om het OS langer dan 30 dagen te kunnen gebruiken; registreren is vrijwillig, je persoonlijke gegevens naar MS versturen. Niet doen, dat laatste, het is een mogelijke bron voor allerlei spam waar je niet op zit te wachten.[/quote:ece271ed2d] Ik heb mijn legale Windows XP(sinds nov 2001) wel geregistreerd, maar spam heb ik nog nooit gehad,dus dat valt reuze mee en de mail die ik van ms krijg heb ik zelf aangevraagd!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.