Vraag & Antwoord

OS Windows

Paswoorden Auto Opslaan

Anoniem
E gozeling
5 antwoorden
 • Hallo,

  Ik zoek een progamma waarmee ik al mijn paswoorden automatisch op kan slaan, zonder dat ik daar zelf wat voor hoef te doen.

  Een progammatje die mee draait op de computer, en ik ga bijv surfen en log hierin dat hij mijn paswoord naar een bestandje/mapje schrijft.

  Weet iemand waar ik dit kan vinden?!

  b.v.d.
 • Ik weet niet waar je dat kunt vinden, maar ik wou alleen ff zeggen dat Windows zelf pw's saved. Maar dit is een klein beetje onveilig, omdat iemand anders dan met een programma gewoon usernames en pw's kan opvragen. En zo'n bestandje is misschien nog onveiliger, omdat ie dan geeneens zo'n programma nodig heeft.
 • [quote:38771a5f8a="GijsvanEgmond"]Ik weet niet waar je dat kunt vinden, maar ik wou alleen ff zeggen dat Windows zelf pw's saved. Maar dit is een klein beetje onveilig, omdat iemand anders dan met een programma gewoon usernames en pw's kan opvragen. En zo'n bestandje is misschien nog onveiliger, omdat ie dan geeneens zo'n programma nodig heeft.[/quote:38771a5f8a]

  Nee klopt heb je wel gelijk aan, maar als ik dat document vol met paswoorden heb dan beveilig ik die weer met een paswoord.
 • Ah lekker slim en die weer laten opslaan zeker :D
  Maar misschien moet je s gaan kijken in het circuit van hack en crackprogramma's, daar zitten wel van dat soort programma's bij. Bijv http://astalavista.box.sk en dan zoeken op password o.i.d.
 • Gator onthoud alles voor je.
  Misschien wel teveel….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.