Vraag & Antwoord

OS Windows

Geen geluid en 500MB kwijt na herinstallatie ME

3 antwoorden
  • Na een mega-crash met ME en daarna een schone installatie krijg ik het geluid niet meer aan de praat. De geluidskaart op zich moet in orde zijn. (Bij een eerdere herinstallatie was er wel geluid.) Ik heb geprobeerd vanaf de cd rom Sound Blaster Audio PCI 128 de drivers te laden. Wel gelukt, maar nog steeds geen geluid. Als ik de troep bij apparaatbeheer "besturing voor geluid, video en spelletjes" verwijder en opnieuw opstart, is de vermelding "nieuwe hardware aangetroffen" en wordt alles weer hetzelfde teruggezet. Iemand een tip? Het is zo saai zo :) Kan iemand mij ook nog vertellen waarom ME de HD zo'n 500 MB kleiner ziet dan hij is, al voordat hij gepartioneerd is dus. Ik heb namelijk ook nog even SE geprobeerd en daarbij gebeurde dat niet. Ik lig er niet wakker van maar wil het wel graag weten.
  • Tja; snap dat je niet blij bent. Ben zelf ooit een 2.3 gig kwijt geraakt tijdens het mp3'en van Frans Bouwer...X.P. deed iets "automatisch" en ik ws mijn data kwijt! (Nee geen Fan!) Hoe is het bij jou ontstaan?
  • [quote="@l"]Tja; snap dat je niet blij bent. Ben zelf ooit een 2.3 gig kwijt geraakt tijdens het mp3'en van Frans Bouwer...X.P. deed iets "automatisch" en ik ws mijn data kwijt! (Nee geen Fan!) Hoe is het bij jou ontstaan?[/quote] Een andere internetbrowser geprobeerd. Die had óf een virus of wilde niet met ME samenwerken, maar de crash was gigantisch. Het probleem met geluid inmiddels opgelost. Stomme fout van mezelf. Dacht dat ik de scanner had uitgezet, maar dat bleek de stekker van de geluidsboxen te zijn :oops: Waarom die 500MB wel verdwijnt bij de installatie met een opstartdiskette van ME en niet met die van SE blijft voor mij een groot vraagteken. Heeft iemand daarvoor nog een zinnige verklaring?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.