Vraag & Antwoord

OS Windows

Waar is mijn D: ???

3 antwoorden
  • hallo Forumleden, Ook hier mijn vraag over mijn verdwenen D: schijf. Mijn HD van 20gb is in een C: en een D: verdeeld. Sinds kort kan ik niet meer via "mijn computer" op de D: komen. Het icoon is ook veranderd in een vlakje met een win icoontje ipv de schijf icoon. Als dubbel klik op deze icoon krijg ik de melding: [b:d2daf031bf]kan setup.exe niet vinden dit programma is vereist om bestanden met de extensie-bestand te starten locatie van de setup.exe ([/b:d2daf031bf]in de witte balk) C\: Ik weet niet waar ik de boel kan herstellen. [b:d2daf031bf]Wel is het mogelijk om via de adresbalk van "mijn computer"op de D: te komen.[/b:d2daf031bf] Wie kan mij helpen.. groetjes.. Paula :roll:
  • Andere topic werd gesloten, dus ik herhaal hier mijn antwoord. Klik met de rechtermuistoets eens op het icoontje in deze computer En laat de fout/schijfcontrole uitvoeren. Misschien levert dat wat op.
  • Ga eens via de adresbalk naar je D:-schijf. En verwijder daar het bestand autorun.inf (en de map 'autorun' die waarschijnlijk ook aanwezig is) Ik gok er zo op dat je ooit eens de inhoud van een (windows)-cdrom naar je harde schijf hebt gekopieerd, of dit is gebeurd tijdens een (mislukte) installatie van Windows. Windows denk nu namelijk dat jouw harde schijf een cdrom is en wil deze automatisch starten als je erop klikt. Echter niet alle bestanden zijn meer aanwezig en veroorzaken de foutmelding.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.