Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Niet meer automatisch aanmelden van MSN in XP

None
9 antwoorden
 • Ik gebruik windows XP Pro en elke keer als ik windows opstart en verbinding maak met internet word ik automatisch aangemeld. Aangezien ik geen zin heb om gebruikersaccounts in te gaan stellen, werkt onhandig naar mijn mening, word ik ook automatisch aangemeld als mijn broer de computer opstart. Hierdoor kan ie ook in mijn mail of gaan andere mensen denken dat ik me aanmeld. Erg irritant dus.

  Ik had van iemand gehoord dat ik iets in het register moet verwijderen.

  (Ik heb geen automatisch aanmelden of wachtwoord onthouden aanstaan)
 • ik ben niet 100% zeker dat deze tip u verder zal helpen maar probeer het volgende eens uit: gaat u naar 'start' 'uitvoeren' en geeft u de opdracht 'regedit' Daarna klikt u op de knop 'ok' om de rtegister editor van Windows te starten . Het is even klikken,maar gaat u naar de volgende sleutel toe: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\windows NT\CurrentVersion\winlogon\SpecialAccounts\Userlist' hier aangekomen,kunt u in het rechtervenster klikken met de rechtermuisknop om een nieuw DWORD-veld toe te voegen met behulp van 'nieuw' en 'DWORD-waarde'.Nu even opgelet: het nieuwe veld dient de loginnaam van de gebruiker te krijgen die u niet langer in het welkomstscherm wilt zien. Is de loginnaam 'marieke' Dan krijgt het veld de naam 'marieke'. Controleert u vervolgens of het nieuwe veld de waarde '0' heeft gekregen. als even later het welkomstscherm verschijnt dan maakt het gebruikersaccount dat u aldus heeft gemanipuleerd niet langer deel uit van de getoonde lijst. U wilt toch inloggen onder dit account? dan even twee op CTRL + ALT + DELETE drukken. Nu verschijnt het ouderwetse logindialoogvenster en hierop kunt u de accountnaam en het bijhorende wachtwoord intoetsen. Dus nogmaals zeker ben ik er niet van daar deze wordt gebruik voor hoe "een gebruiker verbergen" en wat u ook op moet letten is dat u ingrijpende maatregelen gaat nemen en u zich in het hart van uwe pc bevindt, denk eraan bezint eer ge begint .
 • Ik ben 16, dus dat 'u' is niet echt nodig.
 • [quote:ccbdc30f9c="Robertstam"]Ik gebruik windows XP Pro en elke keer als ik windows opstart en verbinding maak met internet word ik automatisch aangemeld. Aangezien ik geen zin heb om gebruikersaccounts in te gaan stellen, werkt onhandig naar mijn mening, word ik ook automatisch aangemeld als mijn broer de computer opstart. Hierdoor kan ie ook in mijn mail of gaan andere mensen denken dat ik me aanmeld. Erg irritant dus.

  Ik had van iemand gehoord dat ik iets in het register moet verwijderen.

  (Ik heb geen automatisch aanmelden of wachtwoord onthouden aanstaan)[/quote:ccbdc30f9c]

  als je aangemeld bent met msn ga je naar extra/opties/voorkeuren en haal het vinkje weg boven aan en evt.ook de tweede je moet hem dan voortaan zelf opstarten groetjes.
 • Dat maakt niks uit. Dan start MSN gewoon niet op als ik de computer opstart. Als je dan via het startmenu msn wil opstart dan word ik alsnog automatisch aangemeld.
 • Menu [i:d532337cc6]extra, opties[/i:d532337cc6] tabblad [i:d532337cc6]privacy[/i:d532337cc6]
  Keuze[i:d532337cc6]altijd om wachtwoord vragen[/i:d532337cc6] aanvinken.
 • Dat maakt ook al niks uit. Het heeft er mee te maken dat de enige account op de computer is geidentificeerd met mijn .net passport. Je kunt bij elk gebruikersprofiel een .net passport zetten, zodat je dan gelijk wordt aangemeld als je op internet bent.
  Er zou een registersleutel zijn die dit passport onthoudt.
 • een "fake" gebruiker aanmaken, dan vraagt bij het opstarten wie er aangemeld moet worden.
 • misschien wat laat…maar toch, misschien heeft iemand hier nog wat aan.
  Open OE, ga naar extra,opties, tabblad automatisch aanmelden bij Windows Messenger uitvinken en OK :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.