Vraag & Antwoord

OS Windows

Resolutie Explorer

5 antwoorden
  • Ik heb helaas weer W98SE moeten installeren door een fout in XP maar de resolutie van mijn taakbalk is belabberd. Ikonen bestaan slechts uit 16 kleuren en zijn grof en vlekkerig. Resolutie van het bureaublad is 1024x726x24 en dat ziet er normaal uit. Wie òh wie weet het?
  • kleuren tal bij je display settings op 16/24/32 bits kleuren
  • Die staat gewoon op 32 bits
  • Ik heb de oorzaak gevonden!!! Er zijn twee monitoren aangemaakt maar ik heb er één :evil: verwijderen wil niet helpen iedere keer plaats hij er twee. Oorzaak gevonden, probleem nog niet weg. Hulp nog steeds meer dan welkom
  • [quote:042896e2cb="Eurobeest"]Ik heb de oorzaak gevonden!!! Er zijn twee monitoren aangemaakt maar ik heb er één :evil: verwijderen wil niet helpen iedere keer plaats hij er twee. Oorzaak gevonden, probleem nog niet weg. Hulp nog steeds meer dan welkom[/quote:042896e2cb] wat voor videokaart heb je precies? ik weet niet of het uitmaakt op de kwaliteit van je beeld, maar als je TV-out hebt aanstaan op je videokaart, probeer dat dan eens uit te schakelen (trek de kabel dan gewoon eens uit de TV-out uitgang.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.