Vraag & Antwoord

OS Windows

xp leest geen cd

5 antwoorden
  • Heb een tijdje winxp draaid goed nu is het zo dat als ik een cd (spel ) in de speler doe en ik deze wil verkennen krijg ik de volgende foutmelding x..:/ is niet toegankelijk onjuiste functie x = schijf letter probeer ik dit bij mij plextor krijg ik geen melding maar zie niets leeg dus dit is niet bij een spel maar bij meerdere ook bij de cd van xp zelf nou heb ik clonnyxxl nou heeft dit er niets mee te maken maar als ik deze start en klik dan de letter van mijn cd rom speler aan kan deze wel hem wel lezen (scannen) zo nu weet ik dat mijn speler niet stuk is ik open deze computer en wil nu mijn cd verkennen en Nu gaat het wel normaal dus niet er moet dus eerst een prog de cd herkennen denk ik voordat xp hem herkend dit heb ik nog nooit eerder gehad is er een fout in xp :o [/b]
  • Toch maar eensdat progje weggooien.
  • Ik heb ook ClonyXXL draaien onder XP en nergens last van. Volgens mij ligt het probleem toch bij je plextor. installeer drivers eens opnieuw.
  • zet dma eens aan.
  • [quote:1f85cb7961="Ixus28"]Ik heb ook ClonyXXL draaien onder XP en nergens last van. Volgens mij ligt het probleem toch bij je plextor. installeer drivers eens opnieuw.[/quote:1f85cb7961] welke drivers heeft een cd-rom ook een driver :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.